Πρόσωπα της Τρίτης

1' 3" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μπορεί ακόμα να μην ξεκουράστηκε από τις μάχες της με τους κακούς του Ψυχρού Πολέμου, αλλά η Wonder Woman φαίνεται ότι σύντομα θα αναλάβει και πάλι δράση. Η Γκαλ Γκαντότ (φωτ.) και η Warner επιβεβαίωσαν την έναρξη της διαδικασίας για τη δημιουργία ενός τρίτου σίκουελ της διάσημης ηρωίδας, λίγες μέρες μετά την πρεμιέρα του «Wonder Woman 1984» στις αίθουσες που τα πάει αρκετά καλά, αν λάβουμε υπ’ όψιν μας τις συνθήκες της πανδημίας. Περισσότερες λεπτομέρειες δεν έγιναν γνωστές παρά μόνο ότι στην καρέκλα του σκηνοθέτη θα καθίσει πάλι η Πάτι Τζένκινς. 

(…) H ιταλική Νάπολη ακόμα θρηνεί για την απώλεια του Ντιέγκο Μαραντόνα και απ’ ό,τι φαίνεται οι τοπικές αρχές σκέφτονται σοβαρά τη δημιουργία ενός μουσείου αφιερωμένου στον σπουδαίο ποδοσφαιριστή και την κατασκευή αγαλμάτων με τη μορφή του. Μιούραλς με τη μορφή του Ελ Ντιέγκο ήδη κοσμούν τοίχους στις πυκνοκατοικημένες γειτονιές και έχουν γίνει τόποι λατρείας από τους θαυμαστές του.

(…) Η Ακαδημία Αθηνών τίμησε με το Βραβείο Ανδρέα Πετροπούλου της Τάξης των Γραμμάτων και των Τεχνών τον καθηγητή 
Γεώργιο Γκέκο για το βιβλίο «Η Επιστροφή 1822/1823. Αγωνιστές του Α. Υψηλάντη στον δρόμο για την Ελλάδα» των εκδόσεων Καπόν. Το βραβείο απονέμεται για μελέτες που αφορούν πτυχές της Ελληνικής Επανάστασης. Συνολικά, εννέα ακόμη τίτλοι των εκδόσεων Καπόν έχουν διακριθεί από την Ακαδημία.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή