Πρόσωπα της Τετάρτης

1' 3" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ενας από τους πιο γνωστούς Μεξικανούς τραγουδοποιούς, ο Αρμάντο Μανζανέρο (φωτ.), πέθανε χθες σε ηλικία 85 ετών έπειτα από επιπλοκές του κορωνοϊού. Ο συνθέτης είχε βρεθεί θετικός στις 17 Δεκεμβρίου και διασωληνώθηκε λίγες μέρες μετά. Τα τραγούδια του Μανζανέρο μεταφράστηκαν πολλές φορές στα αγγλικά και ερμηνεύτηκαν από τραγουδιστές, όπως οι Φρανκ Σινάτρα, Ελβις Πρίσλεϊ και Πέρι Κόμο. Από το 1950 έγραψε πάνω από 400 τραγούδια και κυκλοφόρησε 30 μουσικά άλμπουμ. 

(…) Κάτι παραπάνω από μια καλή αποζημίωση θα έχουν για το 2021 οι δύο CEO του Netflix, οι Τεντ Σαράντος (φωτ.) και Ριντ Χάστινγκς. Οι δύο επικεφαλής της συνδρομητικής υπηρεσίας θα δουν τους τραπεζικούς τους λογαριασμούς να αυξάνονται κατά περίπου 34 εκατ. δολάρια για τον καθένα, μέσα στη νέα χρονιά. Τα χρήματα «μοιράζονται» ανάμεσα στον ετήσιο μισθό του κάθε στελέχους και στην αξία των μετοχών που κατέχει. Το Neftlix έχει 197 εκατ. συνδρομητές και είδε την αξία της μετοχής του να ανεβαίνει κατά 63% λόγω της πανδημίας.

(…) Δίπλα στη Σάντρα Μπούλοκ θα βρεθεί, απ’ ό,τι φαίνεται, ο Τσάνινγκ Τάτουμ (φωτ.) για τη νέα ρομαντική κομεντί της Paramount «The Lost City of D». Σύμφωνα με το Hollywood Reporter ο γνωστός ηθοποιός θα παίξει τον ρόλο ενός συγγραφέα που μαθαίνει ότι μια φανταστική πόλη για την οποία έγραψε, είναι στην πραγματικότητα αληθινή.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή