Πρόσωπα της Παρασκευής

1' 4" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τα 45 χρόνια αποχής του από το αλκοόλ γιόρτασε προ ημερών ο Αντονι Χόπκινς (φωτ.) με ένα βιντεοσκοπημένο μήνυμα που ανήρτησε στο Twitter και με το οποίο καλεί τους, νεαρούς κυρίως, θαυμαστές του να επιδείξουν δύναμη απέναντι στις δυσκολίες της εποχής. Ο ηθοποιός, που χθες έγινε 83 ετών, τόνισε μεταξύ άλλων ότι «το σήμερα είναι το αύριο για το οποίο ανησυχούσατε χθες» και εξέφρασε την ευχή το 2021 να είναι μια καλύτερη χρονιά για όλους.

(…) Συνεχίζει την εντυπωσιακή του πορεία το άλμπουμ «Evermore» της Τέιλορ Σουίφτ, η δεύτερη δισκογραφική δουλειά της Αμερικανίδας για το 2020 μετά το επίσης επιτυχημένο «Folklore» του περασμένου Ιουλίου. Το «Evermore», που κυκλοφόρησε στις 11 Δεκεμβρίου, βρέθηκε για δεύτερη συνεχόμενη εβδομάδα στην κορυφή του καταλόγου επιτυχιών του περιοδικού Rolling Stone με τους 200 πιο ευπώλητους δίσκους της τρέχουσας περιόδου, αφήνοντας το «McCartney III» του Πολ Μακάρτνεϊ στη δεύτερη θέση. 

(…) «Summer of ’21» είναι ο τίτλος της 8λεπτης ταινίας που σκηνοθέτησε ο Γκασπάρ Νοέ με πρωταγωνίστρια τη Σάρλοτ Ράμπλινγκ για λογαριασμό του οίκου μόδας Saint Laurent. Η ταινία έχει τον χαρακτηριστικό βαθυκόκκινο φωτισμό των φιλμ του Νοέ, αντλεί έμπνευση από τις ιταλικές ταινίες τρόμου του ’70, παρακολουθεί τη Ράμπλινγκ να γλιτώνει από μια αδιόρατη απειλή βρίσκοντας καταφύγιο σε μια έπαυλη και συνιστά μια πρόγευση της καλοκαιρινής κολεξιόν του γαλλικού οίκου. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή