Πρόσωπα της Παρασκευής

1' 2" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ενα καινούργιο έργο του Δημήτρη Παπαϊωάννου (φωτ.) είναι έτοιμο και περιμένει το κοινό στην κεντρική σκηνή της Στέγης του Ιδρύματος Ωνάση, μόλις ανοίξουν ξανά οι κλειστοί χώροι θεαμάτων. Την είδηση μετέφερε ο ίδιος ο Ελληνας δημιουργός με μήνυμά του στα σόσιαλ μίντια («τα έργα μου δεν υπάρχουν από πριν, έρχονται από το πουθενά»), αλλά και με ένα εξάλεπτο βίντεο-τρέιλερ που δημοσιεύθηκε στο onassis.org. Εκεί βλέπουμε αποσπάσματα του έργου, που έχει τον τίτλο «Εγκάρσιος Προσανατολισμός» και εκ πρώτης όψεως μοιάζει εντυπωσιακό.

(…) Οπως είναι λογικό, οι περιορισμοί των ζωντανών εμφανίσεων και των υπόλοιπων υποχρεώσεων λόγω πανδημίας έχουν οδηγήσει πολλούς μουσικούς να κλειστούν στα στούντιο και να παραγάγουν νέο υλικό. Αυτό φαίνεται πως ισχύει και για τους Arctic Monkeys, όπως αποκάλυψε πρόσφατα ο ντράμερ της μπάντας, Ματ Χέλντερς (φωτ.). Θυμίζουμε πως το βρετανικό συγκρότημα που κρατάει ένα από τα τελευταία σύγχρονα προπύργια του ροκ, κυκλοφόρησε τον προηγούμενο δίσκο του το 2018.

(…) Το αίτημα που έχει προκύψει τις τελευταίες ημέρες να αφαιρεθεί ο Ντόναλντ Τραμπ από το σίκουελ του «Μόνος στο σπίτι» συμμερίζεται και ο Μακόλεϊ Κάλκιν. Ο ηθοποιός που ενσάρκωσε τον τρομερό πιτσιρίκο συμφώνησε με την ιδέα να αντικατασταθεί ψηφιακά ο Τραμπ, ο οποίος κάνει ένα σύντομο πέρασμα από την ταινία, με μια σημερινή εκδοχή του εαυτού του.  

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή