Πρόσωπα της Τετάρτης

1' 0" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με την ορκωμοσία του Τζο Μπάιντεν ως νέου προέδρου των ΗΠΑ να επίκειται, πολλοί (επώνυμοι) από εκείνους που τον στήριξαν ανοιχτά δεν μπορούν να περιμένουν να πιάσει δουλειά. Του έχουν μάλιστα έτοιμες προτάσεις για τις πρώτες 100 ημέρες διακυβέρνησης, όπως αυτή που έκανε πρόσφατα η Αλίσια Κις (φωτ.) και συνυπογράφουν αρκετοί ακόμη σταρ της μουσικής, ζητώντας τη δημιουργία ειδικής «επιτροπής για την αλήθεια, τη φυλετική επούλωση και τον μετασχηματισμό».  

(…) Θα είναι η έκτη ποιήτρια που συμμετέχει σε τελετή ορκωμοσίας Αμερικανού προέδρου. Καθώς όμως βρίσκεται μόλις στο 22ο έτος της ζωής της, θα είναι και η νεότερη: ο λόγος για την Αμάντα Γκόρμαν, η οποία γεννήθηκε στο Λος Aντζελες, σπούδασε κοινωνιολογία στο Χάρβαρντ, και στη σημερινή ορκωμοσία του Τζο Μπάιντεν πρόκειται να απαγγείλει το ποίημά της «The Hill We Climb». Σύμφωνα δε με τα σχετικά ρεπορτάζ, η επιλογή της υποστηρίχθηκε από τη σύζυγο του νέου προέδρου, Τζιλ Μπάιντεν.

(…) Εβδομήντα εκατομμύρια συνδρομητές του Netflix θα έχουν παρακολουθήσει τη δημοφιλή σειρά «Lupin» τις πρώτες 28 ημέρες προβολής της, σύμφωνα με τους υπευθύνους της συνδρομητικής πλατφόρμας. Η σειρά παρουσιάζει τις περιπέτειες του Παριζιάνου Ασάν Ντιόπ, ο οποίος οργανώνει μια μεγάλη ληστεία προκειμένου να εκδικηθεί για τον αδικοχαμένο πατέρα του. Πρωταγωνιστεί ο ηθοποιός Ομάρ Σι.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή