Πρόσωπα της Τρίτης

1' 1" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Αρκετές αλλαγές θα έχει φέτος το κινηματογραφικό Φεστιβάλ Βερολίνου, το οποίο θα διεξαχθεί σε δύο φάσεις, αρχικά 1-5 Μαρτίου για τους επαγγελματίες του σινεμά και τον Τύπο και ύστερα, από τις 9 έως τις 20 Ιουνίου –αν το επιτρέψει η πανδημία– για το κοινό. Μια από τις αλλαγές είναι και αυτή που αφορά την κριτική επιτροπή, η οποία φέτος δεν έχει πρόεδρο, αλλά απαρτίζεται από έξι πρώην νικητές της Μπερλινάλε: τους Ιλντικο Ενιέντι (φωτ.), Μοχάμαντ Ρασούλοφ, Αντίνα Πιντίλιε, Ναβάντ Λαπίντ, Τζανφράνκο Ρόσι και Τζασμίλα Ζμπάνιτς.

(…)Εφυγε από τη ζωή μέσα στο Σαββατοκύριακο, στα 77 του χρόνια, ο Χίλτον Βάλενταϊν, κιθαρίστας και ιδρυτικό μέλος των Animals, μιας από τις πιο σπουδαίες και πρωτοπόρες μπάντες της ροκ μυθολογίας. Διασημότερο έργο του Βάλενταϊν είναι η εισαγωγή και το κιθαριστικό «ριφ» από το «House of the rising sun», του πιο εμβληματικού τραγουδιού του συγκροτήματος. 

(…)Τον Μέριλιν Μάνσον κατονόμασε ως θύτη της κακοποίησής της η ηθοποιός Εβαν Ρέιτσελ Γουντ με ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Η Αμερικανίδα σταρ διατηρούσε σχέση που έφθασε και μέχρι τον αρραβώνα με τον Μάνσον, στις αρχές της προηγούμενης δεκαετίας, για να χωρίσουν τελικά ένα χρόνο αργότερα. Σήμερα τον κατηγορεί για πλύση εγκεφάλου και τρομακτική κακοποίηση, δηλώνοντας πως «σταμάτησα πια να ζω με τον φόβο». 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή