Πρόσωπα της Παρασκευής

1' 2" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Νέο βιβλίο πρόκειται να κυκλοφορήσει στις 6 Απριλίου ο Χάντερ Μπάιντεν (φωτ.), γιος του προέδρου των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν. Πρόκειται για ένα είδος αυτοβιογραφίας, έχει τίτλο «Beautiful things» και επικεντρώνεται στον αγώνα που κάνει επί χρόνια για να αντιμετωπίσει το πρόβλημά του με την κατάχρηση ουσιών. To βιβλίο προλογίζουν Αμερικανοί συγγραφείς, ανάμεσά τους και ο Στίβεν Κινγκ, που σημειώνει σχετικά: «Ο Μπάιντεν τα θυμάται όλα και τα λέει όλα με μια γενναιότητα που είναι ταυτόχρονα σπαρακτική και υπέροχη».

(…) Επιτέλους, μια νέα ταινία κινουμένων σχεδίων από τον μεγάλο Ιάπωνα δάσκαλο του είδους, τον 80χρονο Χαγιάο Μιγιαζάκι, που το 2017 μας είχε «τρομάξει» ότι βγαίνει στη σύνταξη. Ο τίτλος της είναι «Earwig and the witch», σε ελεύθερη μετάφραση «Το έντομο και η μάγισσα», και θα προβληθεί σύντομα από το HBO Max. Στη συνέντευξη που έδωσε ο Γκόρο Μιγιαζάκι, γιος και συνεργάτης του, είπε ότι ο πατέρας του έκανε αυτή την ταινία επειδή «χρειαζόταν να δημιουργήσει κάτι για να νιώσει πάλι ζωντανός». 

(…) Συγγνώμη ζήτησε από το κοινό της η Αυστραλή ποπ σταρ Σία με αφορμή την ταινία της με τίτλο «Music», που αποτελεί και το σκηνοθετικό ντεμπούτο της. Η ταινία παρουσιάζει σκηνές όπου η αυτιστική ηρωίδα υφίσταται βίαιο περιορισμό των κινήσεών της και αυτό, παραδέχεται η σκηνοθέτις, είναι κατακριτέο.  

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή