Πρόσωπα της Τρίτης

1' 5" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η ηθοποιός Ζάουι Αστον (φωτ.) θα ερμηνεύσει τον ρόλο του «κακού» στη νέα ταινία «Captain Marvel» που θα σκηνοθετήσει η Νία Ντακόστα. Η πρώτη ταινία με επίκεντρο μια γυναίκα υπερηρωίδα βγήκε στις αίθουσες το 2019 και έκανε έσοδα πάνω από 1,1 δισ. δολάρια. H Αστον θα συμπρωταγωνιστήσει με την Μπρι Λάρσον, που υποδύθηκε και στην πρώτη ταινία τη Λάρα Ντάνβερς, την ηρωίδα που αποκτά τις δυνάμεις της ύστερα από ένα ατύχημα. Η Disney ετοιμάζει επίσης και την ταινία «Ms. Marvel».

(…) Στο σύμπαν των υπερηρώων της αντίπερα όχθης, της DC δηλαδή, τα πράγματα φαίνεται ότι επιστρέφουν πίσω στο 2017, τότε που ο σκηνοθέτης Ζακ Σνάιντερ εγκατέλειψε το εγχείρημα της «Justice League». Η Warner Bros είχε φέρει τότε τον Τζος Γουέντον, των «Avengers», να διορθώσει τη ζημιά και να βγει η ταινία στις αίθουσες. Οι φαν όμως του διάσημου σκηνοθέτη ζητούσαν από τότε το #ReleasetheSnyderCut, και το τρέιλερ που βγήκε τις προηγούμενες ημέρες έκανε την ευχή τους πραγματικότητα. Η ταινία θα προβληθεί στις 18 Μαρτίου στο HBO Max.

(…) Τηλεοπτική σειρά γίνεται η ζωή του γνωστού ηθοποιού Ντουέιν Τζόνσον με τίτλο «Young Rock», στο αμερικανικό NBC. Η σειρά εξετάζει τρεις περιόδους στη ζωή του σταρ, από τα παιδικά και εφηβικά του χρόνια μέχρι την απογείωσή του στην κινηματογραφική βιομηχανία. Παίζει και ο ίδιος ποιον άλλον; τον εαυτό του. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή