Πρόσωπα της Τρίτης

59" χρόνος ανάγνωσης

Η United We Fly, η ομάδα που ξεκίνησε πριν από πέντε χρόνια προκειμένου να βοηθήσει τους Ελληνες μουσικούς του εναλλακτικού ήχου στις παραγωγές και στις συναυλίες τους, εντάσσει τώρα στο δυναμικό της τον Παύλο Παυλίδη (φωτ.). Οπως έγινε γνωστό με τη σχετική ανακοίνωση, ο σπουδαίος τραγουδοποιός βρίσκεται αυτόν τον καιρό καθημερινά στο στούντιο με νέα μπάντα, ηχογραφώντας τον επόμενο δίσκο του.

(…) Επίθεση ενάντια στο Netflix εξαπέλυσε πρόσφατα η Τέιλορ Σουίφτ, με αφορμή την καινούργια δραμεντί σειρά του τελευταίου με τίτλο «Τζίνι & Τζόρτζια». Εκεί συμπεριλαμβάνεται και η ατάκα «Τι σε νοιάζει; Εσύ αλλάζεις τους άνδρες πιο γρήγορα και από την Τέιλορ Σουίφτ», γεγονός που εξόργισε τόσο τη δημοφιλή σταρ όσο και τους πολυάριθμους φαν της, που ξεσπάθωσαν διαδικτυακά για το «βαθιά σεξιστικό αστείο». 

(…) Mε ρεκόρ 163 συμμετοχών από την Ελλάδα και το εξωτερικό, ολοκληρώθηκε ο διεθνής διαγωνισμού σύνθεσης για ταινία animation 2020-21, για την ταινία «Το παραμύθι του νερού», του Νίκου Ραδαίου, που οργάνωσε ο κύκλος ΓΕΦΥΡΕΣ, του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών, σε συνεργασία με το Animasyros Διεθνές Φεστιβάλ και την Αγορά Κινουμένων Σχεδίων. Με ομόφωνη απόφαση της κριτικής επιτροπής, το πρώτο βραβείο δόθηκε στον Χάρη Κατσίλη, το δεύτερο στον Σαλβατόρε Μπέτσι και το τρίτο στον Γιάκοβ Αλεξάντροφ.