Πρόσωπα της Πέμπτης

1' 6" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το όνομα της Οκτάβια Μπάτλερ (φωτ.) έδωσε η NASA στο σημείο προσεδάφισης του ερευνητικού οχήματος «Perseverance» στον πλανήτη Αρη. Η Μπάτλερ, η οποία πέθανε το 2006, ήταν από τις πιο αναγνωρισμένες Αφροαμερικανίδες συγγραφείς επιστημονικής φαντασίας και η μόνη που τιμήθηκε με τα βραβεία Nebula και Hugo. Είχε γράψει το δυστοπικό «Parable of the Sower», όπου η κλιματική αλλαγή και οι ανισότητες είχαν προκαλέσει χάος στην Αμερική του 2020.

(…) Είναι από τις φορές που ακόμη και στους καλύτερους γίνονται λάθη. Οσοι γονείς έψαχναν να βρουν τη νέα ταινία Τομ και Τζέρι στο HBO MAX, βρήκαν την ταινία Justice League «Snyder’s Cut» του Ζακ Σνάιντερ, που είναι προγραμματισμένη να προβληθεί στις 16 Μαρτίου. Κάποιοι χρήστες της πλατφόρμας έγραψαν στα σόσιαλ μίντια ότι προβλήθηκε τουλάχιστον μία ώρα της τετράωρης ταινίας. Οσοι, όμως, πρόλαβαν να μοιραστούν φωτογραφίες τής κατά λάθος προβολής πήραν μήνυμα από την HBO να τις διαγράψουν.

(…) Ανοίγουν οι δουλειές για την εταιρεία παραγωγής Higher Ground των Ομπάμα, που μέχρι τώρα ό,τι πιάνουν γίνεται χρυσός. Πρόσφατα η εταιρεία αγόρασε τη δραματική ταινία για την 9η Σεπτεμβρίου «Worth», με τον Μάικλ Κίτον, που ήταν στα αζήτητα πάνω από ένα χρόνο μετά την πρεμιέρα της στο Sundance. Θα συνεργαστούν επίσης με το Neflix για την κομεντί «Fatherhood» του Κέβιν Χαρτ, ο οποίος ήταν και αυτός στο «ψυγείο» για ομοφοβικά σχόλια που είχε κάνει παλαιότερα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή