Πρόσωπα της Παρασκευής

1' 0" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Εφυγε από τη ζωή, χτυπημένος από τον κορωνοϊό, ο σημαντικός λαϊκός συνθέτης και στιχουργός Τάκης Μουσαφίρης (φωτ.). Εχοντας γράψει σωρεία μεγάλων επιτυχιών, όπως τα «Ενα λεπτό περιπτερά», «Πες μου πού πουλάν καρδιές», «Κάνε κάτι να χάσω το τρένο», «Μυστικέ μου έρωτα» κ.ά., ο Μουσαφίρης συνέβαλε στην εκτόξευση της καριέρας σπουδαίων ερμηνευτών, μεταξύ των οποίων οι Στράτος Διονυσίου, Δημήτρης Μητροπάνος, Ρίτα Σακελλαρίου και Πίτσα Παπαδοπούλου. 

(…) Το σκηνοθετικό του ντεμπούτο ετοιμάζεται να κάνει ο δημοφιλής ηθοποιός Μάικλ Μπ. Τζόρνταν, περνώντας (και) πίσω από την κάμερα, στο δεύτερο σίκουελ του επιτυχημένου «Creed». Οντας ήδη πρωταγωνιστής των ταινιών που διαδέχθηκαν τη θρυλική σειρά του «Ρόκι», ο Τζόρνταν δήλωσε πως «τώρα είναι μια στιγμή στη ζωή μου που νιώθω περισσότερη σιγουριά, έχω ωριμάσει προσωπικά και επαγγελματικά, μαθαίνοντας από κορυφαίους, όπως ο Ράιαν Κούγκλερ και ο Ντένζελ Ουάσιγκτον».

(…) Σε μια –το λιγότερο– παράξενη ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης προχώρησε η Λάνα ντελ Ρέι, η οποία πόζαρε δίπλα σε έναν τύπο βυθισμένο μέχρι τη μέση σε μια μπανιέρα με… φασόλια. Ο συγκεκριμένος άνδρας είναι κασκαντέρ και έμεινε εκεί για 24 ώρες, προκειμένου να υποστηρίξει το αγαπημένο του μεξικανικό εστιατόριο. Η ποπ σταρ, από την πλευρά της, τα είπε όλα με το συνοδευτικό σχόλιο: «Μη ρωτάτε γιατί».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή