Πρόσωπα της Τετάρτης

1' 4" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Οι καλλιτέχνες της Αγγλίας, αλλά και το κοινό της υπόλοιπης Ευρώπης, θα χρωστούν πολλά στη Χάριετ Χάρμαν (φωτ.), βουλευτή των Εργατικών, εάν περάσουν οι ρυθμίσεις που προτείνει στη βρετανική Βουλή. Η Χάρμαν καλεί τη βρετανική κυβέρνηση να άρει τις γραφειοκρατικές αγκυλώσεις, όπως π.χ. η έκδοση βίζας ή άδειας εργασίας, ώστε να μπορούν οι Βρετανοί μουσικοί να κάνουν πιο εύκολα περιοδείες στην Ευρώπη, αλλά και οι Ευρωπαίοι καλλιτέχνες να εμφανίζονται ευκολότερα στη Βρετανία. 

(…) Γνωστός από την εμφάνισή του στην ταινία του Τζέιμς Μποντ «Live and Let Die», ο ηθοποιός Γιάφετ Κότο πέθανε σε ηλικία 81 ετών. Ο Αφροαμερικανός ηθοποιός υποδυόταν τον «κακό» στην ταινία του 007, ενώ πρωταγωνίστησε και στο πρώτο «Αλιεν», δίπλα στη Σιγκούρνι Γουίβερ. Ο Κότο είχε αρκετούς ρόλους και στην τηλεόραση, αλλά απέρριψε τον ρόλο του Κάπτεν Πικάρντ στο «Σταρ Τρεκ: Η επόμενη γενιά» του 1987. «Επαιζες τον κακό, αλλά για μένα ήσουν ένας πραγματικός ήρωας», δήλωσε η σύζυγός του, Τέσι Σιναγιόν.

(…) «Δεν εξεπλάγην με κάτι απ’ όλα αυτά», τόνισε ο γνωστός κωμικός και παρουσιαστής Τζον Ολιβερ για τη συνέντευξη της Μέγκαν και του Χάρι στο CBS και στην Οπρα Γουίνφρεϊ. «Δυστυχώς, αυτή την εμπειρία περίμενα ότι θα είχε», σημείωσε, παρατηρώντας, όπως είπε, τη βασιλική οικογένεια από μακριά. «Φαίνονται ελαττωματικοί άνθρωποι. Είναι ο πιο ευγενικός τρόπος που μπορώ να το πω».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή