Πρόσωπα της Τρίτης

1' 0" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η ανερχόμενη Κάγια Σκοντελάριο (φωτ.) θα είναι η καινούργια πρωταγωνίστρια της κινηματογραφικής μεταφοράς του «Resident Evil». Το βίντεο γκέιμ των εκατομμυρίων «πιστών» σε όλο τον κόσμο έχει ήδη μεταφερθεί σε επτά ταινίες από τις αρχές του 2000 με κεντρική ηρωίδα τη Μίλα Γιόβοβιτς, ωστόσο ο νέος σκηνοθέτης, Γιοχάνες Ρόμπερτς, υπόσχεται τώρα ένα φιλμ πιο κοντά στην ατμόσφαιρα τρόμου-αγωνίας του αγαπημένου παιχνιδιού.

(…) «Θέλω απλά να ευχαριστήσω για τα καλά άρθρα, όπως αυτό που μου υπενθυμίζει πως η καριέρα μου χτίστηκε πάνω στο πολιτισμικό πατρονάρισμα και στην ωραιοποίηση της ενδοοικογενειακής βίας», ανέφερε ειρωνικά σε ανάρτησή της η Λάνα Ντελ Ρέι, στον απόηχο όσων γράφτηκαν με αφορμή την κυκλοφορία του νέου άλμπουμ της «Chemtrails Over The Country Club». Η δημοφιλής ποπ σταρ, πάντως, δεν το βάζει κάτω, αφού δήλωσε πως θα συνεχίσει να αμφισβητεί αυτές τις σκέψεις στον επόμενο δίσκο της, ο οποίος μάλιστα θα κυκλοφορήσει την 1η Ιουλίου.

(…) Στην πλατφόρμα του Cinobo πρόκειται να φιλοξενηθούν πέντε από τις καλύτερες ταινίες του κορυφαίου Κινέζου σκηνοθέτη Γουόνγκ Καρ Γουάι. Οι τρεις από αυτές, με σπουδαιότερο φυσικά το ονειρικό «Chungking Express», υπάρχουν ήδη εκεί, ενώ όπως έγινε γνωστό από το καλοκαίρι θα προστεθούν τα «Ερωτική επιθυμία» και «2046», κυκλοφορώντας παράλληλα και στις αίθουσες.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή