Πρόσωπα της Τρίτης

1' 8" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στο βιβλίο των ρεκόρ Γκίνες, ως η ταινία με τον μεγαλύτερο τίτλο που έχει βρεθεί ποτέ υποψήφια για Οσκαρ, καταχωρίστηκε το περυσινό σίκουελ του περίφημου «Μπόρατ», που σκηνοθέτησε ο Τζέισον Γουόλινερ. Ο πλήρης τίτλος της ταινίας, στην οποία πρωταγωνιστεί ο Σάσα Μπάρον Κόεν (φωτ.), είναι «Borat Subsequent Moviefilm: Delivery of Prodigious Bribe to American Regime for Make Benefit Once Glorious Nation of Kazakhstan». Τα Οσκαρ που διεκδικεί είναι εκείνα του διασκευασμένου σεναρίου και του δεύτερου γυναικείου ρόλου, για τη Μαρία Μπακάλοβα. 

(…) Ενα συμβόλαιο πενταετούς συνεργασίας με το κανάλι HBO και με την ψηφιακή του πλατφόρμα HBO Max, το οποίο θα του αποφέρει ένα οκταψήφιο χρηματικό ποσό, υπέγραψε ο Αμερικανός συγγραφέας Τζορτζ Ρ. Ρ. Μάρτιν. Γνωστός για τη σειρά βιβλίων φαντασίας «Το τραγούδι της φωτιάς και του πάγου» (εκδ. Anubis), που αποτέλεσε τη βάση για το επιτυχημένο σίριαλ «Game of Thrones», ο Μάρτιν θα επιβλέψει ένα πλήθος τηλεοπτικών παραγωγών που επίσης σχετίζονται αφηγηματικά με τα βιβλία που τον έκαναν διάσημο. 

(…) Τη βιογραφία της Γιόκο Ονο ανέλαβε να γράψει ο Αμερικανός Ντέιβιντ Σεφ, συγγραφέας μεταξύ άλλων του βιβλίου «John Lennon & Yoko Ono: Η τελευταία συνέντευξη» (εκδ. Βακχικόν). Η βιογραφία θα κυκλοφορήσει την άνοιξη του 2024 και σύμφωνα με τον εκδοτικό οίκο Simon & Schuster, που ήδη απέκτησε τα πνευματικά της δικαιώματα, θα βασίζεται στον «εκτεταμένο χρόνο που ο συγγραφέας πέρασε με την Ονο και με οικεία της πρόσωπα». 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή