Πρόσωπα της Τρίτης

1' 3" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τη χολιγουντιανή λάμψη με τη γαλλική καλλιτεχνική ταυτότητα θα συνδυάσει η πρεμιέρα του πολυαναμενόμενου Φεστιβάλ Καννών, το οποίο έπειτα από ένα χρόνο αποχής επανεμφανίζεται στο κινηματογραφικό ημερολόγιο στις 6 Ιουλίου. Οπως έγινε γνωστό, ταινία έναρξης θα είναι το «Annette» του Λεός Καράξ, με τους Ανταμ Ντράιβερ (φωτ.) και Μαριόν Κοτιγιάρ στους πρωταγωνιστικούς ρόλους. Πρόκειται για το πρώτο αγγλόφωνο φιλμ του sui generis Γάλλου κινηματογραφιστή, ο οποίος επιστρέφει στις μεγάλου μήκους έπειτα από σχεδόν μία δεκαετία.

(…) Η Μάριελ Χέμινγουεϊ, βραβευμένη για την ερμηνεία της στο φιλμ «Μανχάταν» που γύρισε ο Γούντι Αλεν το 1979 και στο οποίο υποδύθηκε την Τρέισι, μια 17χρονη μαθήτρια που είχε δεσμό με τον 42χρονο Αϊζακ Ντέιβις, δήλωσε πρόσφατα ότι η ταινία «εκατό τοις εκατό» δεν θα μπορούσε να γίνει σήμερα λόγω της μεγάλης διαφοράς ηλικίας ανάμεσα στους πρωταγωνιστές, μολονότι η ίδια ποτέ δεν ένιωσε άβολα με τον ρόλο της.

(…) Τον τραγουδιστή και επικεφαλής των θρυλικών Ramones, Τζόι Ραμόν, θα υποδυθεί ο γνωστός μας από το Saturday Night Live αλλά και το κινηματογραφικό «The King of Staten Island», Πιτ Ντέιβιντσον. Ο ανερχόμενος Αμερικανός ηθοποιός θα βάλει τα δερμάτινα και τα στενά πανκ παντελόνια της μπάντας στο «I Slept With Joey Ramone», μια βιογραφία του διάσημου μουσικού, βασισμένη στο ομότιτλο βιβλίο του αδελφού του, Μίκι Λι.  

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή