Πρόσωπα της Παρασκευής

59" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Την υλοποίηση ενός τριετούς σχεδίου, που στοχεύει πρωτίστως στην ενίσχυση των καλλιτεχνών και των εργαζομένων στον χώρο του πολιτισμού, εξήγγειλε ο Δήμος Αθηναίων. Για την εφαρμογή του προγράμματος πρόκειται να συνεργαστούν ο Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας και η Τεχνόπολη, με τη συνδρομή δύο καταξιωμένων επαγγελματιών του χώρου: της ιστορικού τέχνης, μουσειολόγου και επιμελήτριας εκθέσεων Κατερίνας Κοσκινά (φωτ.) και του νέου καλλιτεχνικού διευθυντή του δημοτικού θεάτρου «Ολύμπια», Ολιβιέ Ντεκότ.

(…) Μπορεί να τον έχουμε ταυτίσει με τους ηλεκτρισμένους ήχους της κιθάρας, ωστόσο το καινούργιο τραγούδι του Βασίλη Παπακωνσταντίνου με τίτλο «Σελήνη και άστρα» χαρακτηρίζεται από τις μελωδίες του ούτι. Πρόκειται για το τρίτο σινγκλ (μετά τα «Μίλα σιγά» και «Αγρίμι») που κυκλοφορεί στο ΥouΤube ο δημοφιλής καλλιτέχνης, προαναγγέλλοντας τον επερχόμενο δίσκο του, «Αντίλαλος». Τη μουσική του κομματιού συνέθεσε ο Αλέξανδρος Χατζηνικολιδάκης και οι στίχοι είναι του Χρήστου Φλουρή.

(…) Αλλο ένα λογοτεχνικό έργο της Τζέιν Οστιν μεταφέρεται στην οθόνη και συγκεκριμένα στην πλατφόρμα του Νetflix, με την Ντακότα Τζόνσον να αναλαμβάνει τον πρωταγωνιστικό ρόλο. Η «Πειθώ» ήταν το τελευταίο μυθιστόρημα που ολοκλήρωσε η σπουδαία Αγγλίδα συγγραφέας, ενώ σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η τηλεοπτική εκδοχή του, που ξεκινά την παραγωγή της σε ένα μήνα, θα έχει σύγχρονη χροιά.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή