Πρόσωπα της Τρίτης

1' 0" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Πέθανε ο διάσημος σχεδιαστής μόδας Αλμπερ Ελμπάζ (φωτ.) σε ηλικία 59 ετών από επιπλοκές του κορωνοϊού. Ο Ισραηλινός σχεδιαστής και ιδρυτής της εταιρείας ΑΖ Factory ήταν γνωστός για τη δουλειά του ως δημιουργικού διευθυντή του οίκου Lanvin στο Παρίσι, με τον οποίο συνεργάστηκε για 15 χρόνια. Επειτα από πέντε χρόνια απουσίας, ο Ελμπάζ είχε παρουσιάσει φέτος τη νέα του κολεξιόν. Στο παρελθόν είχε συνεργαστεί με πολλούς οίκους μόδας, όπως οι Geoffrey Beene, Guy Laroche και Yves Saint Laurent.

(…) Ανάμεικτες ήταν οι αντιδράσεις στο άκουσμα της είδησης ότι ο Ελον Μασκ θα αναλάβει ρόλο παρουσιαστή για το επόμενο επεισόδιο της εκπομπής «Saturday Night Live», που θα προβληθεί στις 8 Μαΐου. Οι δημόσιες εμφανίσεις (και τα τουίτ) του δισεκατομμυριούχου της Τέσλα τον έχουν φέρει σε δύσκολη θέση και έτσι αρκετοί πιστεύουν ότι θα ρίξουν γέλιο εκείνο το βράδυ, ενώ άλλοι θεωρούν ότι ένας παρουσιαστής χρειάζεται κάτι περισσότερο από ένα παχύ πορτοφόλι.

(…) «Ολα καλά» για τον κιθαρίστα των Ρόλινγκ Στόουνς Ρόνι Γουντ, ο οποίος πρόσφατα υποβλήθηκε σε θεραπεία για καρκινώματα στους πνεύμονες κατά τη διάρκεια της καραντίνας. Το 2017, ο 73χρονος μουσικός είχε διαγνωστεί με καρκίνο στους πνεύμονες και είχε αρνηθεί να υποβληθεί σε χημειοθεραπεία για να μη χάσει τα μαλλιά του.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή