Πρόσωπα της Τρίτης

1' 0" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Για τον Ιούλιο του 2022 προγραμματίζεται η κυκλοφορία του σίκουελ του «Black Panther», που θα φέρει τον υπότιτλο «Wakanda for Ever», όπως ανακοίνωσε η Μάρβελ. Ο σκηνοθέτης της ταινίας Ράιαν Κουγκλ (φωτ.) ξαναδούλεψε το σενάριο και το προσάρμοσε ώστε να ακολουθεί την απώλεια του πρωταγωνιστή της πρώτης ταινίας, Τσάντγουικ Μπόσμαν. Στο σίκουελ παίζει επίσης, όπως και στην πρώτη ταινία, η Λουπίτα Νόνγκο. 

(…) Το πρώτο της βιβλίο μαγειρικής ετοιμάζει να κυκλοφορήσει η ηθοποιός Ντρου Μπάριμορ με τίτλο «Rebel Homemaker». Η γνωστή ηθοποιός θα παρουσιάσει 36 συνταγές για υγιεινό lifestyle, από σάντουιτς μήλων μέχρι αυγά με το ιαπωνικό φρούτο γιούζου, σε συνεργασία με τον σεφ Πιλάρ Βαλντέζ, ενώ από τα χέρια της θα είναι και οι φωτογραφίες των πιάτων που θα συνοδεύουν την έκδοση. Το βιβλίο προγραμματίζεται να κυκλοφορήσει τον Νοέμβριο από τις εκδόσεις Ebury. 

(…) Η δημιουργική ομάδα του επιτυχημένου «Dark» αποκάλυψε τη νέα της σειρά για το Netflix με τίτλο «1899». Οι Γερμανοί δημιουργοί Baran bo Odar και Jantje Friese θα διηγηθούν αυτή τη φορά τις περιπέτειες μιας ομάδας μεταναστών που πηγαίνουν με πλοίο από την Ευρώπη στις ΗΠΑ. Οταν όμως συναντήσουν ένα δεύτερο πλοίο που αγνοείτο για χρόνια, το ταξίδι τους γίνεται εφιάλτης. Τα γυρίσματα έχουν ξεκινήσει στο Βερολίνο. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή