Πρόσωπα της Τρίτης

59" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η Wonder Woman αποδεικνύεται σκληρό καρύδι και κακώς τα έβαλε μαζί της ο σκηνοθέτης Τζος Γουίντον. Η Ισραηλινή ηθοποιός Γκαλ Γκαντότ (φωτ.), η οποία υποδύεται την ατρόμητη Αμαζόνα, είπε ότι «το κανόνισε», χωρίς να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες, όταν ο σκηνοθέτης Γουίντον, o oποίος ανέλαβε να ολοκληρώσει το «Justice League» στη θέση του συναδέλφου του Ζακ Σνάιντερ άρχισε να της φέρεται άσχημα κατά τα γυρίσματα της ταινίας. Δεν είναι, πάντως, η πρώτη φορά που ο Γουίντον καταγγέλλεται για τοξικό εργασιακό περιβάλλον. 

(…) Σε ένα πολύ εκλεκτό κλαμπ μπαίνει η τραγουδίστρια Τέιλορ Σουίφτ (φωτ.) καθώς γίνεται η πρώτη γυναίκα καλλιτέχνις που κερδίζει το βραβείο Global Icon στα φετινά μουσικά βραβεία Brit Awards. Μόνο τρεις καλλιτέχνες έχουν κατακτήσει την ύψιστη αυτή διάκριση, οι σερ Ελτον Τζον, Ντέιβιντ Μπόουι και Ρόμπι Γουίλιαμς. Η Τέιλορ Σουίφτ γίνεται επίσης η πρώτη μη Βρετανίδα αποδέκτρια του βραβείου. Η τελετή των Brit Awards θα πραγματοποιηθεί σήμερα στην Ο2 Arena του Λονδίνου. 

(…) Κυκλοφόρησε χθες το πρώτο τρέιλερ του πολυαναμενόμενου «Venom 2», σίκουελ της κινηματογραφικής μεταφοράς ενός από τους πιο σκοτεινούς ήρωες του σύμπαντος της Marvel. Εκεί βλέπουμε τον Τομ Χάρντι (φωτ.) να επιστρέφει στον ρόλο του Venom, ενώ τον τρομερό αντίπαλό του θα ερμηνεύσει ο Γούντι Χάρελσον. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή