Πρόσωπα της Τετάρτης

1' 9" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τον Νικ Κέιβ (φωτ.) και τους Bad Seeds θα υποδεχθεί το καλοκαίρι του 2022 το μουσικό φεστιβάλ Release Athens, όπως ανακοινώθηκε χθες, λίγες μέρες μετά την ακύρωση της διοργάνωσης για δεύτερη χρονιά λόγω της πανδημίας. Ο Αυστραλός μουσικός και το συγκρότημά του θα βρεθούν στην πλατεία Νερού στις 15 Ιουνίου της επόμενης χρονιάς, σε μια συναυλία που θα συμμετάσχουν επίσης οι Σκωτσέζοι Mogwai. Η προπώληση ξεκινάει αύριο, με πρώτη τιμή τα 45 ευρώ.

(…) Κάποτε έπινε κατά δήλωσή του ένα μπουκάλι βότκα ημερησίως, πλέον όμως θέλει να ζήσει λίγο περισσότερο, ώστε να έχει χρόνο με τα τρία εγγόνια του: αυτό αποκάλυψε ο Μάικλ Κέιν, σε πρόσφατη συνέντευξή του στο βρετανικό περιοδικό Candis. Σύμφωνα με τον 88χρονο ηθοποιό, που έχει δύο κόρες από ισάριθμους γάμους, τα εγγόνια του, ονόματι Μάιλς, Αλέγκρα και Τέιλορ, είναι η πηγή της νιότης του, αλλά και ένας από τους λόγους που εσχάτως τον οδήγησαν στην απόφαση να πίνει μόνο τσάι.

(…) Το ενδεχόμενο να εμπλακεί στην πολιτική και συγκεκριμένα να θέσει υποψηφιότητα για το αξίωμα του κυβερνήτη του Τέξας φαίνεται πως εξετάζει ο Μάθιου Μακόναχι. Σύμφωνα με το politico.com, ο 51χρονος ηθοποιός, που γεννήθηκε στο Τέξας και ζει με την οικογένειά του στην πρωτεύουσα της πολιτείας, το Οστιν, έρχεται σε επαφή το τελευταίο διάστημα με πολιτικούς κύκλους της ευρύτερης περιοχής, ενώ ακόμη δεν είναι γνωστό αν οι πεποιθήσεις του τον κατατάσσουν στο κόμμα των Δημοκρατικών ή των Ρεπουμπλικανών. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή