Πρόσωπα της Τετάρτης

59" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Την τρίτη της τηλεοπτική σειρά σε διάστημα μόνο μερικών μηνών ετοιμάζεται να παρουσιάσει η Μarvel, με τα «Wandavision» και «Falcon and the Winter Soldier» να σημειώνουν ήδη μεγάλη επιτυχία στη πλατφόρμα του Disney+. Χθες κυκλοφόρησε και το τελευταίο τρέιλερ του «Loki», της σειράς που λέγεται ότι είναι η πιο διασκεδαστική όλων, με τον Τομ Χίντλεστον (φωτ.) να ερμηνεύει τον «θεό της εξαπάτησης» από το κομίστικο σύμπαν του Θορ. Το «Loki» θα ξεκινήσει την προβολή του από τις 9 Ιουνίου.

(…) Αίσιο τέλος για τους φετινούς νικητές της Eurovision φαίνεται να έχει το θέμα που ανέκυψε με την υποτιθέμενη χρήση κοκαΐνης on camera, από τον τραγουδιστή Νταμιάνο Νταβίντ, η οποία προς στιγμήν απείλησε τον θρίαμβο της ιταλικής συμμετοχής. Ο επικεφαλής των Maneskin, Νταμιάνο Νταβίντ, υποβλήθηκε τελικά (εθελοντικά) σε τοξικολογικές εξετάσεις, οι οποίες ήταν αρνητικές, συνεπώς η Ιταλία είναι και με τη βούλα νικήτρια έπειτα από 31 ολόκληρα χρόνια.

(…) Με μια μεγάλη συναυλία του Μίλτου Πασχαλίδη στις 9 Ιουνίου θα ανοίξει τις φετινές καλοκαιρινές μουσικές εκδηλώσεις της η Τεχνόπολη. Ο αγαπημένος τραγουδοποιός ξεκινά από την Αθήνα τη θερινή του περιοδεία με μια συναυλία παρέα με εξαιρετικούς συνοδοιπόρους μουσικούς και, φυσικά, όλα τα μέτρα ασφαλείας (θα υπάρχουν μόνο καθήμενοι θεατές).

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή