Πρόσωπα της Παρασκευής

1' 9" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Δεν θα εμφανιστεί τελικά στο πλάι του Κέβιν Σπέισι η Βανέσα Ρεντγκρέιβ (φωτ.) στην ταινία που θα σκηνοθετήσει ο σύζυγός της, Φράνκο Νέρο. Οι εκπρόσωποι της 84χρονης ηθοποιού δήλωσαν ότι η ίδια δεν σχετίζεται με τα γυρίσματα του «The Man Who Drew God», με την οποία ο Σπέισι θα σηματοδοτήσει την επιστροφή του στον κινηματογράφο μετά τη διεθνή απομόνωσή του εξαιτίας καταγγελιών εναντίον του για σεξουαλική κακοποίηση. Η Βανέσα Ρεντγκρέιβ, πάντως, θα έρθει στην Ελλάδα για την ταινία «Σμύρνη μου αγαπημένη». 

(…) Με μια εξομολόγηση για τη μάχη του με το άγχος θέλησε να στείλει το δικό του μήνυμα για τα θέματα ψυχικής υγείας ο Ράιαν Ρέινολντς. Ο Αμερικανός ηθοποιός είπε ότι δεν κατάφερε να αναγνωρίσει τα σημάδια του προβλήματος νωρίς, καθώς ήταν αφοσιωμένος στη δουλειά του, και γι’ αυτό καθυστέρησε να το παραδεχθεί και να μιλήσει δημόσια. «Ξέρω ότι δεν είμαι μόνος και το πιο σημαντικό είναι, για όλους εσάς που είστε σαν εμένα, που προγραμματίζετε υπερβολικά, σκέφτεστε υπερβολικά, ανησυχείτε υπερβολικά και κάνετε τα πάντα στην υπερβολή τους, παρακαλώ να ξέρετε ότι δεν είστε μόνοι»», πρόσθεσε.

(…) Στη θέση της Ελεν ντε Τζένερις θα καθίσει από το 2022 η Κέλι Κλάρκσον. Η 39χρονη τραγουδίστρια και ηθοποιός, που παρουσιάζει το δικό της σόου με συνεντεύξεις επωνύμων στο NBC, θα αντικαταστήσει την Ντε Τζένερις στην πρωινή ζώνη, την οποία η διάσημη παρουσιάστρια εγκαταλείπει οριστικά έπειτα από μια χρονιά με καταγγελίες για αντεργατική συμπεριφορά. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή