Πρόσωπα της Παρασκευής

53" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Πρώτος γενικός διευθυντής του Μουσείου Ακροπόλεως αναλαμβάνει ο καθηγητής αρχαιολογίας και νυν διευθυντής του Μουσείου Κυκλαδικής Τέχνης Νίκος Σταμπολίδης (φωτ.), σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Πολιτισμού. Η υποψηφιότητα του κ. Σταμπολίδη εκλέχθηκε παμψηφεί από τη Διεθνή Επιστημονική Επιτροπή που συγκροτήθηκε με πρόεδρο τον καθηγητή Δημήτρη Παντερμαλή.  

(…) Κυκλοφόρησε το πρώτο τρέιλερ για το «Roadrunner», το πολυαναμενόμενο ντοκιμαντέρ με θέμα τον πρόωρα χαμένο σεφ και ταξιδευτή Αντονι Μπουρντέν. Τρία χρόνια μετά τον θάνατό του, η ταινία υπόσχεται να εξερευνήσει τόσο την επαγγελματική καριέρα όσο και την προσωπική ζωή του Μπουρντέν, προσπαθώντας να εντοπίσει τους δεσμούς που σχημάτιζε εκείνος με τους ανθρώπους. Το «Roadrunner» θα κάνει πρεμιέρα στο φεστιβάλ της Tribeca, ενώ μέσα στο καλοκαίρι θα φθάσει και στις αίθουσες.

(…) Τέσσερις ηλεκτρισμένες συναυλίες (14-15 και 17-18 Ιουνίου) ετοιμάζει ο Αλκίνοος Ιωαννίδης για την ταράτσα του Gazarte. Αυτή τη φορά ο δημοφιλής τραγουδοποιός θα βρεθεί solo στη σκηνή, παρέα μόνο με την κιθάρα και τις πεταλιέρες του, για να δώσει νέα μορφή στα αγαπημένα τραγούδια του, έχοντας αυτή τη φορά άμεση επαφή με το κοινό. Εναρξη στις 9 μ.μ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή