Πρόσωπα της Πέμπτης

1' 4" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Αποφασισμένος να ανοίξει τα θέατρά του στις 21 Ιουνίου, ανεξαρτήτως των περιορισμών που αναμένεται να επιβάλει στις πολιτιστικές εκδηλώσεις η κυβέρνηση της χώρας του, φαίνεται ο Βρετανός συνθέτης και θεατρικός επιχειρηματίας Αντριου Λόιντ Βέμπερ (φωτ.), σύμφωνα με δηλώσεις του στην εφημερίδα Daily Telegraph. Ερωτώμενος πώς θα κινηθεί αν τελικά η βρετανική κυβέρνηση δεν άρει τους περιορισμούς το προσεχές διάστημα, ο 73χρονος αποκρίθηκε «Θα πούμε: “Ελάτε στο θέατρο και συλλάβετέ μας”».

(…) Ανακάλεσε την πρόσφατη δήλωσή της περί αποχώρησής της από τον χώρο της μουσικής βιομηχανίας και των συναυλιών η Σινέντ Ο’ Κόνορ (φωτ.). Σε νέα ανακοίνωσή της, που αναρτήθηκε στο Twitter, η Ιρλανδή μουσικός εξήγησε πως η αναγγελία της αποχώρησής της το περασμένο Σαββατοκύριακο ήταν μια «σπασμωδική αντίδραση», που προκλήθηκε έπειτα από συνεντεύξεις της σε βρετανικά και ιρλανδικά μέσα, τις οποίες έκρινε ως κακοποιητικές για την ψυχική της υγεία.

(…) Εναν καινούργιο σόλο δίσκο, μια νέα αμερικανική περιοδεία, αλλά και ένα διαζύγιο από την εδώ και είκοσι χρόνια σύζυγό του, Κρίστεν Μέσνερ, περιλαμβάνουν τα τελευταία νέα του Λίντσεϊ Μπάκινγκχαμ (φωτ.), πρώην κιθαρίστα και τραγουδιστή των Fleetwood Mac. Ο δίσκος θα λέγεται «Lindsey Buckingham», θα κυκλοφορήσει στις 17 Σεπτεμβρίου, όταν περίπου θα ξεκινά και η περιοδεία του Αμερικανού, ενώ το πρώτο κομμάτι που δημοσιοποιήθηκε, με τίτλο «I don’t mind», μιλάει για τα προβλήματα των μακροχρόνιων σχέσεων.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή