Πρόσωπα της Τρίτης

1' 6" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Σαν σορμπέ παγωτό» ένιωσε η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ (φωτ.) το reunion του καστ της δημοφιλούς σειράς «Sex and the City», το οποίο έγινε με αφορμή την επανέναρξη των γυρισμάτων για το ΗΒΟ Μax. Η Πάρκερ διάβασε το κείμενο του πρώτου επεισοδίου μαζί με τις συμπρωταγωνίστριές της Σίνθια Νίξον και Κρίστιν Ντέιβις και τα νέα μέλη του καστ. Ωστόσο, από τη νέα σειρά θα λείπει η Κιμ Κατράλ, και ο χαρακτήρας της Σαμάνθα, αφού η Κατράλ είχε έρθει σε ρήξη με την Πάρκερ στο παρελθόν. Στο reboot της σειράς θα εμφανιστεί και ο 67χρονος Κρις Νορθ, ως Mr Big.  

(…) Μια προβολή του «Brokeback Mountain» ήταν αρκετή για να δώσει η Μέριλ Στριπ τη συγκατάθεσή της ώστε η Αν Χάθαγουεϊ να πάρει τον ρόλο της στο «Ο διάβολος φοράει Πράντα». Η νεαρή τότε Χάθαγουεϊ δεν ήταν πολύ ψηλά στη λίστα των υποψηφίων, ωστόσο, όπως αποκαλύφθηκε πρόσφατα, η έγκριση της σπουδαίας συναδέλφου της αποδείχθηκε καθοριστική, για μια ερμηνεία που τελικά άλλαξε την πορεία της καριέρας της. 

(…) Απάντηση σε όσους την κατηγορούν πως έκλεψε το νέο της κομμάτι, «Solar Power», από μια παλιότερη μελωδία των Primal Scream έδωσε η Lorde, με τη Νεοζηλανδή καλλιτέχνιδα να επισημαίνει πως η «συγγένεια» είναι τυχαία, αφού η ίδια δεν είχε ακούσει ποτέ το συγκρότημα του Μπόμπι Γκιλέσπι. Και ο τελευταίος, πάντως, έδωσε τις ευλογίες του, οπότε όλα καλά…

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή