Πρόσωπα της Τετάρτης

1' 1" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Κάναμε λάθος», παραδέχθηκε ο δημιουργός της ταινίας «In the Heights», Λιν-Μανουέλ Μιράντα (φωτ.), έπειτα από τον μεγάλο θόρυβο που ξέσπασε στα σόσιαλ μίντια και στη συνέχεια στη χολιγουντιανή κοινότητα, λόγω της ελλιπούς εκπροσώπησης της αφρολατινικής κοινότητας στο φιλμ. Συγκεκριμένα, οι διάφοροι σχολιαστές εντόπισαν το γεγονός πως ελάχιστοι από τους συμμετέχοντες –και κανένας από τους πρωταγωνιστές– στο μιούζικαλ του ΗΒΟ Μax είχαν πραγματικά σκούρο δέρμα, σε μια ταινία που υποτίθεται πως απεικονίζει μια μεγάλη κοινότητα καταγόμενη από μετανάστες.

(…) Την εκτίμηση πως το επόμενο άλμπουμ των Cure, που αναμένεται να κυκλοφορήσει σύντομα, θα είναι πιθανότατα και το τελευταίο τους, έκανε ο Ρόμπερτ Σμιθ, σε πρόσφατη συνέντευξή του στους Sunday Times. Ειδικότερα, ο επικεφαλής της σπουδαίας ροκ μπάντας μίλησε για ένα έντονα συναισθηματικό άλμπουμ, το οποίο «είναι σαν 10 χρόνια ζωής, φιλτραρισμένα σε 1-2 ώρες μουσικής», συμπληρώνοντας πως δεν μπορεί να σκεφτεί ότι θα κάνουν ποτέ κάτι άλλο.

(…) Ενα χρόνο μετά τις τελευταίες του συναυλίες, ο Σωκράτης Μάλαμας επιστρέφει στη σκηνή ανακοινώνοντας –προς το παρόν– δύο εμφανίσεις: στις 25 Ιουνίου στο Θέατρο Γης της Θεσσαλονίκης και στις 8 Ιουλίου στο Κατράκειο Θέατρο Νίκαιας. Μαζί του στο τραγούδι θα βρεθεί ξανά η Ιουλία Καραπατάκη, ενώ στο πλευρό του θα έχει και τους γνωστούς και αγαπημένους μουσικούς του.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή