Πρόσωπα της Τρίτης

1' 0" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Πολλά υποσχόμενο μοιάζει το πρώτο τρέιλερ για τον δεύτερο κύκλο του δημοφιλούς «The Witcher» του Netflix, που κυκλοφόρησε πρόσφατα. Η πρώτη σεζόν της σειράς, που μεταφέρει το ομώνυμο μυθιστόρημα στη μικρή οθόνη, άφησε εξαιρετικές εντυπώσεις, ταξιδεύοντάς μας σε ένα σύμπαν που θυμίζει κάτι από «Game of Thrones». Από όσα βλέπουμε στο τρέιλερ, η δεύτερη αναμένεται πολύ πιο συναρπαστική και πλούσια από πλευράς παραγωγής, πάντα με τον Χένρι Καβίλ (φωτ.) στον πρωταγωνιστικό ρόλο του Γκέραλντ της Ρίβια.

(…) Επιστροφή στη συναυλιακή κανονικότητα και για τον Theodore, ο οποίος παράλληλα κάνει και νέα αρχή με την καινούργια του μπάντα αυτή την Παρασκευή στον Κήπο του Μεγάρου. Ο Ελληνας καλλιτέχνης πρόκειται να παρουσιάσει μια ατμοσφαιρική παράσταση, συνοδεία πνευστών και εγχόρδων, με παλιότερα αλλά και νέα κομμάτια που θα παιχτούν για πρώτη φορά μπροστά στο κοινό. Στις 9 μ.μ.

(…) Το γεγονός ότι έχει πάρει εμπρός για τα καλά επιβεβαιώνει η κινηματογραφική βιομηχανία και σε επίπεδο box office, με τις μεγάλες παραγωγές να σημειώνουν συνεχόμενα ρεκόρ για τη μετά πανδημία εποχή. Τελευταία η «Black Widow», με την παρουσία της Σκάρλετ Γιόχανσον να στέκεται αρκετή ώστε να συγκεντρώσει 80 εκατομμύρια δολάρια το πρώτο τριήμερο προβολών, ενώ ακόμη 60 εκατ. μαζεύτηκαν από τις διαδικτυακές προβολές στο Disney Plus.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή