Πρόσωπα της Παρασκευής

1' 3" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Την εντυπωσιακή περιοδεία της με τίτλο «Madame X», η οποία βασίστηκε στο ομώνυμο άλμπουμ του 2019, θα αποτυπώνει το ντοκιμαντέρ με τον ίδιο επίσης τίτλο που ανακοίνωσε ότι θα κυκλοφορήσει η Μαντόνα (φωτ.). Σκηνοθετημένο από τον Ρικάρντο Γκόμες, το ντοκιμαντέρ θα αποτυπώνει τη φαντασμαγορική και πολυπρόσωπη παραγωγή με την οποία η «βασίλισσα της ποπ» περιόδευσε το διάστημα 2019-2020, ενώ αναμένεται να είναι διαθέσιμο τον Οκτώβριο από την πλατφόρμα Paramount+.

(…) Εφυγε από τη ζωή σε ηλικία 109 ετών η Γαλλίδα ηθοποιός Ρενέ Σιμονό, γνωστή στη χώρα της και για τις μεταγλωττίσεις της στις πρώτες ομιλούσες αμερικανικές ταινίες. Γεννημένη στη Χάβρη ως Ζαν-Ρενέ Ντενέβ, η Σιμονό ξεκίνησε την καριέρα της σε ηλικία 7 ετών στο παριζιάνικο θέατρο Οντεόν, όπου εργάστηκε για τρεις δεκαετίες. Μαζί με τον Μορίς Ντορλεάκ απέκτησε τρεις κόρες που έγιναν επίσης ηθοποιοί: την Κατρίν Ντενέβ και τις Φρανσουάζ και Σιλβί Ντορλεάκ. 

(…) Το βραβείο του γαλλικού καναλιού Canal+ για την καλύτερη μικρού μήκους ταινία κέρδισε στο διαγωνιστικό τμήμα της Εβδομάδας Κριτικής του Φεστιβάλ των Καννών το ελληνοβελγικής παραγωγής φιλμ «Brutalia, εργάσιμες μέρες» του σκηνοθέτη Μανώλη Μαυρή. Ακροβατώντας ανάμεσα στο θρίλερ και στη μαύρη κωμωδία, η ταινία αποτελεί μια αλληγορία για τις έννοιες της εργασίας και της πειθαρχίας, με βασικό αφηγηματικό άξονα μια υποθετική αντικατάσταση των μελισσών από τους ανθρώπους.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή