Πρόσωπα της Πέμπτης

1' 2" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Ολη μου την υποστήριξη για τη Σιμόν Μπάιλς. Η ψυχική υγεία είναι ένα κλειδί της υγείας μας και πρέπει πάντα να είναι η προτεραιότητά μας», έγραψε στον λογαριασμό του στο Τwitter ο διάσημος Ισπανός μπασκετμπολίστας Πάου Γκασόλ, στηρίζοντας έτσι την απόφαση της κορυφαίας Αμερικανίδας γυμνάστριας Σιμόν Μπάιλς να αποσυρθεί από τους Ολυμπιακούς Αγώνες για λόγους ψυχικής υγείας. Στο πλευρό της έχουν σταθεί αθλητές, από τον Γκασόλ και τον Μάικλ Φελπς μέχρι την Ελεν ντε Τζενέρις και την Αμάντα Γκόρμαν (φωτ.)

(…) Ο Τζόι Τζόρντισον, ντράμερ και συνιδρυτής των Slipknot, εκ των κορυφαίων συγκροτημάτων του σκληρού ήχου, έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 46 ετών. Δεν έχουν γίνει γνωστά τα αίτια του θανάτου του παρά μόνο ότι πέθανε ήσυχα στον ύπνο του, σύμφωνα με την ανακοίνωση που εξέδωσε η οικογένειά του. Από τους Slipknot αποχώρησε το 2013. 

(…) Ο Φοίβος Δεληβοριάς παρέα με τους σταθερούς συνεργάτες του και την μπάντα του γυρίζουν την Ελλάδα με μουσική που φύλαξαν σαν τα μάτια τους την περίοδο των περιορισμών. Τραγούδια παλιά του τραγουδοποιού, που όμως οι συνθήκες τούς δίνουν άλλο νόημα, αλλά και τραγούδια καινούργια από τον επερχόμενο δίσκο του Φοίβου «συναντιούνται» σε ένα ιδιαίτερο πρόγραμμα, το οποίο στις 30 Ιουλίου θα ακούσουν όσοι βρεθούν στο θέατρο Μυθωδία στο Γεράνι Ρεθύμνου.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή