Πρόσωπα της Παρασκευής

1' 2" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Την περιμένουν με «ανοιχτές αγκάλες». Αρκεί να πει το «ναι». Ετσι τουλάχιστον δήλωσαν οι παραγωγοί της συνέχειας του θρυλικού «Sex and the City», που αναμένεται σύντομα να επιστρέψει στις οθόνες –όπως γράφει η Daily Mail–, με ή χωρίς την τέταρτη της παρέας Κιμ Κατράλ (φωτ.) Πάντως, η πόρτα παραμένει ανοιχτή για εκείνη –αρκεί να το αποφασίσει– και η αλήθεια είναι βέβαια ότι στη σειρά η εκκεντρική Σαμάνθα Τζόουνς έκανε τη διαφορά. 

(…) Το «Master Class» του Αμερικανού συγγραφέα Τέρενς Μακ Νάλι θα συνεχίσει το ταξίδι του για 4η χρονιά, αυτή τη φορά στο θέατρο Παλλάς. Από Δευτέρα 1 Νοεμβρίου και κάθε Δευτέρα και Τρίτη, για περιορισμένο αριθμό παραστάσεων, η Μαρία Ναυπλιώτου θα ζωντανέψει ξανά τον μύθο της Ελληνίδας που υπήρξε η μεγαλύτερη φωνή του 20ού αιώνα. Το θέατρο Παλλάς, μέχρι νεωτέρας, θα λειτουργήσει αμιγώς ως χώρος υποδοχής πολιτών που έχουν εμβολιαστεί πλήρως και με τις δύο δόσεις του εμβολίου κατά της COVID-19 ή έχουν νοήσει εντός του τελευταίου εξαμήνου. 

(…) Με νέο επεισόδιο συνεχίζεται η υπόθεση της Μπρίτνεϊ Σπίαρς, η οποία προσπαθεί να ανεξαρτητοποιηθεί από τον ασφυκτικό έλεγχο του πατέρα της. Τώρα ο δικηγόρος της υπέβαλε τα απαραίτητα έγγραφα, ώστε να διοριστεί ως κηδεμόνας της ο Τζέισον Ρούμπιν, εγκεκριμένος δημόσιος λογιστής με μεγάλη εμπειρία στη διαχείριση σύνθετων πιστωτικών χαρτοφυλακίων.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή