Πρόσωπα της Τρίτης

1' 7" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με αμοιβή 20 εκατ. δολαρίων, όπως αναφέρθηκε σε δημοσίευμα, η Τζένιφερ Λόρενς (φωτ.) συμφώνησε να πρωταγωνιστήσει στη νέα ταινία που ετοιμάζει ο Ιταλός σκηνοθέτης Πάολο Σορεντίνο. Πρόκειται για ένα βιογραφικό δράμα που βασίζεται στη ζωή της διάσημης ατζέντισσας νέων ταλέντων του Χόλιγουντ Σου Μέγκερς, και η Λόρενς θα την ενσαρκώσει στη μεγάλη οθόνη. Για την ταινία έχουν ενδιαφερθεί κορυφαίες streaming πλατφόρμες, όπως η Apple και το Netflix.

(…) Εφυγε αιφνίδια από τη ζωή χθες ο δημοσιογράφος Βασίλης Μπουζιώτης, ο οποίος βρισκόταν το τελευταίο χρονικό διάστημα στο νοσοκομείο, όπως μετέδωσε η ΕΡΤ. Τα τελευταία χρόνια ήταν αρχισυντάκτης στη Real News, ενώ διατηρούσε και τη στήλη «Απαγορευμένη Ατζέντα» στο enikos.gr. Ο Μπουζιώτης είχε γεννηθεί στην Αθήνα. Σπούδασε δημοσιογραφία και κινηματογράφο. Εργάστηκε στην «Επικαιρότητα», στο «Ε» της «Ελευθεροτυπίας», στα «Πρόσωπα» και για δύο δεκαετίες δούλεψε στο «Εθνος της Κυριακής» και στο περιοδικό «TV Ζάπινγκ» ως αρχισυντάκτης και διευθυντής.

(…) Πέρασαν 13 χρόνια από τότε που η βασίλισσα της σόουλ Αρίθα Φράνκλιν πλησίασε για πρώτη φορά την Τζένιφερ Χάντσον –είχε μόλις κερδίσει Οσκαρ με το «Dreamgirls»– για να την υποδυθεί στον κινηματογράφο. Η βιογραφική ταινία του Λισλ Tόμι «Respect» έχει πλέον ολοκληρωθεί και, μετά τις αναβολές της πρεμιέρας της λόγω πανδημίας, η MGM αποφάσισε να τη βγάλει στις αίθουσες σε λίγες ημέρες. Αλλωστε ο Αύγουστος έχει αποδειχθεί ότι είναι μια επιτυχημένη βάση εκκίνησης για τους διεκδικητές των βραβείων Οσκαρ. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή