Πρόσωπα της Πέμπτης

50" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ενας ακόμη σπουδαίος ηθοποιός προστίθεται στη λίστα των αστέρων που συμμετέχουν στην καινούργια ταινία του Μάρτιν Σκορσέζε, με τίτλο «Killers of the Flower Moon». Ο λόγος για τον Τζον Λίθγκοου (φωτ.), ο οποίος θα συναντήσει τους Λεονάρντο ντι Κάπριο, Ρόμπερτ ντε Νίρο, Τζέσι Πλίμονς, Στέρτζιλ Σίμσον κ.ά. στη διασκευή της ομώνυμης νουβέλας του Ντέιβιντ Γκραν. Η ταινία είναι παραγωγής της Apple TV.

(…) Μια μεγάλη κοινή συναυλία στο Ηρώδειο, στις 3 Σεπτεμβρίου, ανακοίνωσαν ο Μάριος Φραγκούλης και η Μαρινέλλα, με τα έσοδα να διατίθενται μέσω του Συλλόγου «Θυάτειρα» για την ανακούφιση των πληγέντων από τις πυρκαγιές. Οι δύο καλλιτέχνες θα ερμηνεύσουν αγαπημένα κομμάτια από την πλούσια πορεία τους στη μουσική σκηνή.

(…) Η Μάργκο Ρόμπι θα είναι η πρωταγωνίστρια στη νέα ταινία του Γουές Αντερσον, συμπληρώνοντας ένα all star καστ με τους Τομ Χανκς, Μπιλ Μάρεϊ, Τίλντα Σουίντον και Αντριεν Μπρόντι. Τα γυρίσματα έχει προγραμματιστεί να ξεκινήσουν μέσα στον μήνα στην Ισπανία, ενώ εκτός από τη σκηνοθεσία ο Αντερσον υπογράφει και το σενάριο, το οποίο παραμένει επτασφράγιστο μυστικό.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή