Πρόσωπα της Παρασκευής

1' 1" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ακυρώνει τις συναυλίες της για το υπόλοιπο του 2021 η Στίβι Νικς (φωτ.) γιατί δεν θέλει να ρισκάρει και να κολλήσει κορωνοϊό. «Αν και είμαι εμβολιασμένη, είμαι ακόμη πολύ προσεκτική και γι’ αυτό αποφάσισα να αποφύγω τις πέντε εμφανίσεις που είχα προγραμματίσει», δήλωσε η τραγουδίστρια των Fleetwood Mac. Τα κρούσματα στις ΗΠΑ αυξάνονται και η ακύρωση της Νικς έρχεται να προστεθεί στις αντίστοιχες αποφάσεις που έλαβαν συγκροτήματα όπως οι Limp Bizkit και Lynyrd Skynyrd.

(…) Δύσκολες ώρες περνάει η ηθοποιός Κριστίνα Απλγκεϊτ, η οποία πάσχει από ένα αυτοάνοσο νόσημα. Οπως ανακοίνωσε στο Twitter η γνωστή ηθοποιός από τις κωμικές σειρές «Παντρεμένοι με παιδιά» και «Dead to M», διαγνώστηκε με σκλήρυνση κατά πλάκας. «Είναι ένα παράξενο ταξίδι. Ενας δύσκολος δρόμος», έγραψε η 49χρονη και ζήτησε από τους θαυμαστές της να σεβαστούν την ιδιωτικότητά της. Πριν από δέκα χρόνια η Απλγκεϊτ είχε διαγνωστεί με καρκίνο του στήθους και προχώρησε σε διπλή μαστεκτομή.

(…) Επτά υποψηφιότητες μετράει ο Τζάστιν Μπίμπερ στα μουσικά βραβεία του MTV. O 27χρονος τραγουδιστής που αγάπησε τη Μήλο θα ανταγωνιστεί τη Megan Thee Stallion στην κατηγορία του καλλιτέχνη της χρονιάς, η οποία έχει επίσης έξι υποψηφιότητες. Περισσότερες από δύο υποψηφιότητες έχουν επίσης η Μπίλι Αϊλις, ο Λιλ Νας Χ, η Ολίβια Ροντρίγκο, η Μπιγιονσέ κ.ά. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή