Πρόσωπα της Τρίτης

58" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τον ισχυρισμό πως το Χόλιγουντ τον μποϊκοτάρει διατύπωσε σε πρόσφατη συνέντευξή του στους Sunday Times o Τζόνι Ντεπ (φωτ.). Ο δημοφιλής ηθοποιός έχει βρεθεί στο επίκεντρο της κριτικής έπειτα από το πολύκροτο διαζύγιό του από την Αμπερ Χερντ και τη συνακόλουθη δικαστική αντιπαράθεση με την εφημερίδα Sun, από την οποία βγήκε ηττημένος. Πλέον φαίνεται πως ο ίδιος αποτελεί persona non grata, τουλάχιστον για τα μεγάλα στούντιο, ενώ και το τελευταίο του φιλμ με τίτλο «Minamata» δεν έχει καταφέρει να βρει διανομή στις ΗΠΑ.

(…) Την αποχώρησή του από τους Cure, έπειτα από σχεδόν 40 χρόνια κοινής πορείας, ανακοίνωσε ο μπασίστας Σάιμον Γκάλουπ, μέσω διαδικτυακής ανάρτησής του. «Με ελαφρώς βαριά καρδιά, δηλώνω ότι δεν είμαι πλέον μέλος των Cure!» έγραψε χαρακτηριστικά, ενώ αργότερα και απαντώντας σε κάποιον φίλο του, ανέφερε πως «έχω βαρεθεί την προδοσία». Αξιοσημείωτο πάντως είναι πως ο ηγέτης της μπάντας, Ρόμπερτ Σμιθ, έχει δηλώσει επανειλημμένως πως αυτή δεν υπάρχει δίχως τον Γκάλουπ.

(…) Ξεκίνησε η προπώληση των εισιτηρίων για το «Annette», τη νέα, πολυαναμενόμενη ταινία του Λεός Καράξ, με τους Ανταμ Ντράιβερ και Μαριόν Κοτιγιάρ, που έκανε πρόσφατα την πρεμιέρα της στις Κάννες. Στη χώρα μας κυκλοφορεί από τις 2 Σεπτεμβρίου. Προπώληση στο viva.gr.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή