Πρόσωπα της Τετάρτης

1' 1" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Κινηματογραφικά «αδέλφια» ετοιμάζονται να γίνουν οι Ιθαν Χοκ (φωτ.) και Γιούαν Μακ Γκρέγκορ, υπό τη σκέπη μάλιστα της Apple TV+, η οποία ενώνει τους δύο δημοφιλείς χολιγουντιανούς αστέρες για μια νέα ταινία παραγωγής της, υπό τον τίτλο «Raymond and Ray». Εκεί, όπως είπαμε, θα δούμε δύο ετεροθαλή αδέλφια, τα οποία πασχίζουν να επανεφεύρουν τον εαυτό τους και τη μεταξύ τους σχέση, έπειτα από την κηδεία του απαίσιου πατέρα τους.

(…) Ο εκκεντρικός και πάντοτε προκλητικός Ντέμιεν Χιρστ «χτύπησε» ξανά. Ο Βρετανός καλλιτέχνης φιλοτέχνησε το εξώφυλλο για το πολυαναμενόμενο νέο άλμπουμ του Καναδού ράπερ Drake, με τίτλο «Certified Lover Boy» και είναι μια παράξενη εικόνα από αυτές που εκείνος συνηθίζει, η οποία είναι φτιαγμένη από δώδεκα επαναλήψεις του emoji της «εγκύου γυναίκας» πάνω σε λευκό φόντο. Το αποτέλεσμα είχε πολλά σχόλια –και αρνητικά–, αλλά έκανε τον απαραίτητο πάταγο.

(…) Με τον εύγλωττο τίτλο «Kaiser Karl», η συνδρομητική υπηρεσία Disney+ θα λανσάρει τη νέα της σειρά ντοκιμαντέρ για τη ζωή και την πορεία του σχεδιαστή μόδας Καρλ Λάγκερφελντ. Η σειρά θα γυριστεί στη Γαλλία και θα ξεκινήσει από τα πρώτα βήματα του Λάγκερφελντ τη δεκαετία του ’70. Πρόκειται για ένα άνοιγμα της Ντίσνεϊ στην Ευρώπη που θα δώσει συνολικά 60 νέες σειρές ευρωπαϊκού περιεχομένου μέχρι το 2024.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή