Πρόσωπα της Παρασκευής

1' 2" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Εχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα που συνέβη τα ξημερώματα της Πέμπτης στη Βουλιαγμένη ο 34χρονος Ελληνοαμερικανός μουσικός της ραπ Mad Clip (φωτ.). Γεννημένος στη Νέα Υόρκη από Ελληνες γονείς, ο κατά κόσμον Πίτερ Αναστασόπουλος έγινε γνωστός μέσα από τις συνεργασίες του με μεγάλα ονόματα της σύγχρονης ελληνικής ραπ και τραπ σκηνής, όπως ο Sinboy, ο Light κ.ά., ενώ πρόσφατα είχε κυκλοφορήσει μαζί με την Ελένη Φουρέιρα το τραγούδι «Mporei».

(…) Ο αρχαιολόγος Νικόλαος Καλτσάς (φωτ.) είναι ο νέος επιστημονικός διευθυντής του Μουσείου Κυκλαδικής Τέχνης. Διακεκριμένος πλέον για την πολυετή μουσειακή και ανασκαφική του εμπειρία, αλλά και για το πλούσιο επιστημονικό και συγγραφικό του έργο, ο Νικόλαος Καλτσάς ξεκίνησε την επαγγελματική του σταδιοδρομία από το υπουργείο Πολιτισμού, διηύθυνε το Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο επί έντεκα χρόνια, ενώ συμμετείχε σε δεκατρία επιστημονικά συμβούλια και επιμελήθηκε πάνω από δέκα περιοδικές εκθέσεις. 

(…) Εχουν περάσει  πολλά χρόνια με προαναγγελίες επανένωσης που διαψεύστηκαν, αλλά πλέον είναι γεγονός: οι ABBA (φωτ.) επανενώθηκαν επίσημα και ανακοίνωσαν την κυκλοφορία του νέου τους άλμπουμ με τίτλο «Voyage» στις 6 Νοεμβρίου. Το σουηδικό ποπ συγκρότημα τραγούδησε για πρώτη φορά μετά το 1986 σε ένα γκαλά το 2016, αλλά τώρα γίνεται η πρώτη τους επίσημη επανένωση έπειτα από 40 χρόνια. Επιπλέον, προγραμματίζουν μια ψηφιακή συναυλία στις 27 Μαΐου 2022.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή