Πρόσωπα της Τρίτης

1' 0" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Υπέστη μια ελαφρά μορφή εγκεφαλικού επεισοδίου πριν από μερικές ημέρες», αναφέρει το σύντομο κείμενο που έδωσε στη δημοσιότητα ο ατζέντης της Τζέιν Μπίρκιν (φωτ.) μόλις έγινε γνωστό ότι η δημοφιλής καλλιτέχνις δεν θα μεταβεί στο Φεστιβάλ Αμερικανικού Κινηματογράφου στο Ντοβίλ της Γαλλίας. «Αλλά είναι καλά και οι συγγενείς της επιθυμούν να γίνει σεβαστή η απαραίτητη για την ανάρρωσή της ηρεμία». Η Τζέιν Μπίρκιν, πάντως, ακύρωσε όλες τις προγραμματισμένες εμφανίσεις της. 

(…) Αλλη μία ημερομηνία πρόσθεσε στη φετινή καλοκαιρινή περιοδεία του ο Γιώργος Νταλάρας (φωτ.) για μια συναυλία στο Βεάκειο Θέατρο Πειραιά, στις 2 Οκτωβρίου, με την οποία θα αποχαιρετήσει το καλοκαίρι. Μαζί του στη σκηνή είναι οι Βιολέτα Ικαρη και Ασπασία Στρατηγού, με τις οποίες είχε περιοδεύσει στην Ευρώπη. Παρουσιάζουν ένα πρόγραμμα εμπλουτισμένο με νέα αλλά και γνωστά αγαπημένα τραγούδια-σταθμούς από την πλούσια δισκογραφία του και τη συνεργασία του με τους μεγάλους Ελληνες συνθέτες. 

(…) Μία από τις σημαντικότερες μορφές του θεάτρου της Ρουμανίας, ο Ιων Καραμήτρου (φωτ.), έφυγε από τη ζωή χθες σε ηλικία 79 ετών. Επαιξε σε δεκάδες ταινίες και θεατρικές παραστάσεις, σε πολλές είχε υπογράψει και τη σκηνοθεσία, διετέλεσε διευθυντής του Εθνικού Θεάτρου (Βουκουρεστίου), καθώς και υπουργός Πολιτισμού της χώρας του. Πίστευε στη συνεργασία των θεάτρων της ΝΑ Ευρώπης.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή