Πρόσωπα της Παρασκευής

1' 0" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Φαίνεται πως δεν αντέχουν πολύ καιρό χώρια, ούτε σε επαγγελματικό επίπεδο. Ο λόγος για τους… παλιόφιλους Τζορτζ Κλούνεϊ και Μπραντ Πιτ (φωτ.), οι οποίοι ετοιμάζονται να συνεργαστούν ξανά για μια νέα ταινία, η οποία θα δημιουργηθεί για λογαριασμό της Apple TV. Σύμφωνα μάλιστα με τα ρεπορτάζ, τα δικαιώματα του φιλμ αποτέλεσαν «μήλον της Εριδος» ανάμεσα σε όλες τις μεγάλες πλατφόρμες πριν κατοχυρωθούν στην Apple, η οποία παρουσιάζεται ιδιαίτερα δραστήρια το τελευταίο διάστημα.

(…) Δεν χάνει  το χιούμορ της, παρά τον χωρισμό της από τον Ελον Μασκ, η δημοφιλής τραγουδίστρια Grimes. Πρόσφατα μάλιστα σε ερώτηση που της έγινε σχετικά με τη συνεργασία Μασκ και ΝASA με στόχο την εξερεύνηση του δορυφόρου του Δία, Europa, εκείνη απάντησε: «Θα εποικίσω εγώ τη σελήνη Europa ξεχωριστά από τον Ελον, για τη λεσβιακή διαστημική κοινότητα». Το πρώην ζευγάρι ανακοίνωσε πρόσφατα τον (φιλικό) χωρισμό του, ενώ μαζί έχουν και έναν γιο ενός έτους.

(…) Συναντήσεις με τον γενικό γραμματέα του γαλλικού υπουργείου Πολιτισμού, τη νέα πρόεδρο του Μουσείου του Λούβρου αλλά και φορείς σύγχρονου πολιτισμού για τη διερεύνηση συνεργασιών και συμπράξεων, αλλά και την ανταλλαγή τεχνογνωσίας και εμπειρίας σε θέματα πολιτιστικής διακυβέρνησης και παραγωγής πραγματοποίησε στο Παρίσι ο υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, αρμόδιος για θέματα σύγχρονου πολιτισμού, Νικόλας Γιατρομανωλάκης.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή