Πρόσωπα της Πέμπτης

1' 4" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο πρώτος μουσικός της Μεγάλης Βρετανίας του οποίου τα τραγούδια έχουν βρεθεί στις 10 κορυφαίες θέσεις του αγγλικού καταλόγου επιτυχιών μέσα σε έξι διαφορετικές δεκαετίες είναι πλέον ο Ελτον Τζον (φωτ.). Η τελευταία επιτυχία του είναι το κομμάτι «old Heart» μια συνεργασία με την Dua Lipa, που βρέθηκε στο νούμερο 4 των πιο ευπώλητων σινγκλ του Σεπτεμβρίου και έρχεται να προστεθεί σε παλιότερα σουξέ, όπως «acrifice» «iss the Bride» «here’s the Shoorah» «ocket Man»κ.ά.

(…) Οι Βρετανοί Muse, του τραγουδιστή και κιθαρίστα Ματ Μπέλαμι, θα είναι οι headliners του EJEKT Festival που θα πραγματοποιηθεί το 2022, όπως ανακοίνωσε η διοργάνωση. Το αγαπητό στην Ελλάδα ροκ συγκρότημα θα εμφανιστεί στο Ολυμπιακό Στάδιο στις 29 Ιουνίου, ενώ το επόμενο διάστημα θα ανακοινωθούν και τα ονόματα που θα το συνοδεύουν. Η προπώληση ξεκινά σήμερα το πρωί, ενώ στην ιστοσελίδα του φεστιβάλ έχουν αναρτηθεί οδηγίες για τους κατόχους εισιτηρίων των δύο προηγούμενων, ακυρωμένων, διοργανώσεών του.

(…) Αποσύρουν το κομμάτι «rown Sugar»από την τρέχουσα περιοδεία τους στην Αμερική οι Rolling Stones, λόγω επικρίσεων που έχουν δεχτεί για την αναφορά των στίχων του στη δουλεία. Την απόφαση επιβεβαίωσε στην εφημερίδα LA Times ο κιθαρίστας της μπάντας, Κιθ Ρίτσαρντς, ο οποίος ωστόσο δήλωσε συγχυσμένος με όσους θέλουν να «θάψουν»το τραγούδι: «Δεν αντιλήφθηκαν» αναρωτήθηκε, «ότι είναι ένα τραγούδι για τις φρικαλεότητες της δουλείας;»

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή