Πρόσωπα της Τρίτης

59" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Νέα γενική διευθύντρια έχει το Ελληνικό Κέντρο Κινηματογράφου, σύμφωνα με το ΦΕΚ που δημοσιεύθηκε χθες. Πρόκειται για την Αθηνά Καρτάλου-Αντούκου (φωτ.), η οποία διαδέχεται στη σημαντική αυτή θέση για το ελληνικό σινεμά τον Παντελή Μητρόπουλο. Αξιοσημείωτο είναι πως, όπως και ο τελευταίος, κι εκείνη δεν προέρχεται απευθείας από τον «δημιουργικό» κλάδο (παραγωγή, σκηνοθεσία κ.ο.κ.) του χώρου, ωστόσο διαθέτει διδακτορικό πάνω στον ελληνικό κινηματογράφο, ενώ έχει διατελέσει σύμβουλος του ίδιου του ΕΚΚ αλλά και του Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης.

(…) Κυκλοφόρησε το πρώτο τρέιλερ του καινούργιου –ενός ακόμη– «Μπάτμαν», ο οποίος βγαίνει στις αίθουσες τον Μάρτιο του 2022. Τον ρόλο του ανθρώπου-νυχτερίδας αναλαμβάνει αυτή τη φορά ο Ρόμπερτ Πάτινσον, ενώ ο σκηνοθέτης Ματ Ριβς («Ο πλανήτης των πιθήκων») μοιάζει αποφασισμένος να συναγωνιστεί, αν όχι να ξεπεράσει, τον Κρίστοφερ Νόλαν, με έναν ακόμη πιο σκοτεινό Μπάτμαν. Στο πλευρό του Πάτινσον θα βρεθεί επίσης η Ζόι Κράβιτς.

(…) Κυκλοφορεί από σήμερα το νέο, πολυαναμενόμενο άλμπουμ της Αντέλ με τίτλο «30». Η δημοφιλέστατη Βρετανίδα μουσικός είχε έξι χρόνια να παρουσιάσει ολοκληρωμένη δουλειά και φυσιολογικά οι φαν της είχαν πάθει… στέρηση. Κάπως έτσι το πρώτο σινγκλ με τίτλο «Easy On Me» είχε 72 εκατομμύρια προβολές στο YouΤube, μέσα στις πρώτες τρεις ημέρες κυκλοφορίας του.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή