Πρόσωπα της Τρίτης

1' 2" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Θετικός στον κορωνοϊό είναι ο Βρετανός τραγουδιστής Εντ Σίραν (φωτ.), ο οποίος ανακοίνωσε ότι μπαίνει σε καραντίνα και θα επικοινωνεί με τον έξω κόσμο μέσω βιντεοκλήσεων. Ο γνωστός καλλιτέχνης εμφανίστηκε την προηγούμενη εβδομάδα στο Λονδίνο και την Παρασκευή ετοιμαζόταν να λανσάρει τον νέο του δίσκο. «Συγγνώμη σε όσους απογοήτευσα. Να είστε ασφαλείς», έγραψε στο Ινσταγκραμ.

(…) Εφυγε από τη ζωή σε ηλικία 59 ετών ο Τζέιμς Μάικλ Τάιλερ, που έγινε γνωστός από τον ρόλο του Γκάνθερ στην τηλεοπτική σειρά «Φιλαράκια». Ο ηθοποιός έπασχε από καρκίνο του προστάτη σε προχωρημένο στάδιο και πέθανε στο σπίτι του, στο Λος Αντζελες. Πριν εμφανιστεί στη σειρά του NBC είχε παίξει στο «All my children», αλλά δυστυχώς ήταν πάντα το αουτσάιντερ. Μέσω βιντεοκλήσης συμμετείχε στην επανένωση των πρωταγωνιστών της σειράς πριν από λίγους μήνες.

(…) Ο ρόλος της ήταν μικρός, αλλά καθοριστικός για την ταινία Black Panther. Η Ντόροθι Στιλ έλεγε μια ατάκα στον Τσάντγουικ Μπόσμαν… και δεν χρειαζόταν περισσότερα για να τον πείσει: «Η Γουακάντα δεν χρειάζεται τώρα έναν πολεμιστή, αλλά έναν βασιλιά». Η Στιλ πέθανε σε ηλικία 95 ετών και το ιδιαίτερο με αυτήν είναι ότι ξεκίνησε να παίζει στο σινεμά στα 88 της χρόνια. Πρόλαβε όμως να εμφανιστεί στο μπλοκμπάστερ της Μάρβελ, στο «Τζουμάντζι» και σε συνολικά οκτώ ταινίες.    

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή