Πρόσωπα της Τετάρτης

Βασισμένη στο ομότιτλο μυθιστόρημα του Χρίστου Κυθρεώτη, που κυκλοφόρησε το 2019 από τις εκδόσεις Πατάκη και τιμήθηκε με το Κρατικό Βραβείο Μυθιστορήματος, θα είναι η ταινία «Εκεί που ζούμε», που θα σκηνοθετήσει ο Σωτήρης Γκορίτσας.

1' 1" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Βασισμένη στο ομότιτλο μυθιστόρημα του Χρίστου Κυθρεώτη, που κυκλοφόρησε το 2019 από τις εκδόσεις Πατάκη και τιμήθηκε με το Κρατικό Βραβείο Μυθιστορήματος, θα είναι η ταινία «Εκεί που ζούμε», που θα σκηνοθετήσει ο Σωτήρης Γκορίτσας (φωτ.). Το στόρι παρακολουθεί το 24ωρο ενός νεαρού δικηγόρου που, λίγο πριν εγκαταλείψει την Ελλάδα, πασχίζει να ανταποκριθεί στους ρόλους του επαγγελματία, του γιου, του εραστή, ενώ στο καστ θα συμμετέχουν οι Προμηθέας Αλειφερόπουλος, Στέλιος Μάινας, Μαρία Καλλιμάνη κ.ά.

(…) Την πρώτη θέση του καταλόγου επιτυχιών του περιοδικού Billboard κατέλαβε την πρώτη εβδομάδα κυκλοφορίας του το «Easy on me» της Αντέλ. Σύμφωνα με την εταιρεία μετρήσεων MRC Data, το νέο τραγούδι της Βρετανής μουσικού, μια πιανιστική μπαλάντα αφιερωμένη στον γιο της, σημείωσε 54 εκατ. ακροάσεις και 74.000 κατεβάσματα στις μουσικές πλατφόρμες μόνο των ΗΠΑ, ενώ έσπασε το ρεκόρ του Spotify για τα περισσότερα ημερήσια «χτυπήματα» – 24 εκατ. παγκοσμίως.

(…) Κυκλοφορεί στις 29 Οκτωβρίου το «Live at the Acropolis», το άλμπουμ του πρωτοποριακού παραγωγού της ηλεκτρονικής μουσικής Μαξ Κούπερ, που ηχογραφήθηκε τον Ιούλιο στο Ηρώδειο, στη διάρκεια της συναυλίας που έδωσε στο πλαίσιο του φετινού Φεστιβάλ Αθηνών – Επιδαύρου. Το άλμπουμ θα περιλαμβάνει ζωντανά ηχογραφημένες εκτελέσεις κομματιών του Κούπερ, καθώς και αρκετά δικά του remix πάνω σε έργα άλλων.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή