Πρόσωπα της Πέμπτης

1' 3" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με ένα βίντεο στο Instagram απάντησε ο Ντέιβιντ Σαπέλ (φωτ.) στη ΛΟΑΤΚΙ κοινότητα του Λος Αντζελες, που πραγματοποίησε διαμαρτυρία έξω από τα γραφεία του Netflix, με αφορμή το τελευταίο του σόου «The Closer», που προβλήθηκε από την πλατφόρμα. Ο διάσημος κωμικός λέει ότι είναι πρόθυμος να συναντηθεί με διεμφυλικούς εργαζομένους του Netflix, αλλά και ότι δεν πρόκειται να υποκύψει στις απαιτήσεις τους. Η ΛΟΑΤΚΙ κοινότητα κατηγορεί τον Σαπέλ ότι διακωμωδεί και προσβάλλει τους τρανς ανθρώπους.

(…) Την αγάπη του για τις γραφομηχανές μοιράστηκε ο Τομ Χανκς με έναν από τους ελάχιστους και μοναδικό στη Σκωτία μηχανικούς γραφομηχανών, τον Τομ Χότζις. Ο Χότζις έστειλε μια επιστολή στον διάσημο ηθοποιό, στην οποία του αφηγήθηκε την ιστορία της ζωής του και πώς έμαθε τα μυστικά των γραφομηχανών όσο ζούσε στο Παρίσι. Προς μεγάλη του έκπληξη έλαβε μια απάντηση από τον Χανκς «χτυπημένη» σε γραφομηχανή, στην οποία τον αποκάλεσε «ήρωα» για την αφοσίωσή του στις γραφομηχανές.

(…) Ολο και πιο συχνά θα βλέπουμε την πρωταγωνίστρια της επιτυχημένης σειράς «To Γκαμπί της βασίλισσας» του Neftlix, την Ανια Τέιλορ Τζόι, καθώς έγινε το νέο πρόσωπο του οίκου Ντιόρ για τις νέες σειρές μόδας και μακιγιάζ. Βέβαια, θα τη δούμε και στην οθόνη, στο «Last Night in Soho» του Εντγκαρ Ράιτ και αργότερα στο πρίκουελ του Mad Max.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή