Πρόσωπα της Τρίτης

59" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Πολυαναμενόμενη είναι η άφιξη μιας ακόμη spinoff σειράς, η οποία επεκτείνει περισσότερο το ήδη πελώριο σύμπαν του «Πολέμου των Αστρων». Το «Book of Boba Fett» έχει για πρωταγωνιστή του τον Νεοζηλανδό Τεμουέρα Μόρισον (φωτ.), τον οποίο είδαμε και στο «The Mandalorian» στον ρόλο του «ψαρωτικού» κυνηγού κεφαλών Μπόμπα Φετ. Ο δημοφιλής χαρακτήρας αποκτά σύντομα τη δική του σειρά στο Disney Plus.

(…) Παραγωγός, ράπερ και μεγιστάνας της μουσικής, ο Jay-Z προφανώς δεν θα μπορούσε να εισαχθεί στο Hall of Fame του ροκ εν ρολ από τον οποιοδήποτε. Την τιμή έκανε, λοιπόν, ο Μπαράκ Ομπάμα, με τον Αμερικανό πρώην πρόεδρο να αναφέρει μάλιστα πως κατέφευγε στους στίχους του Jay-Z σε διαφορετικές στιγμές της ζωής του και χαρακτηρίζοντάς τον ως «έναν από τους σημαντικότερους καλλιτέχνες στην Ιστορία» και «ενσάρκωση του αμερικανικού ονείρου».

(…) Αντικρουόμενες, όπως ήταν αναμενόμενο, αντιδράσεις έχει προκαλέσει η νέα σειρά του Netflix «Κόλιν σε άσπρο και μαύρο», η οποία αφηγείται τη ζωή του πρώην αθλητή και σπουδαίου ακτιβιστή Κόλιν Κάπερνικ. Από τη μία εκείνοι που αποθεώνουν την ιστορία της και από την άλλη όσοι έχουν «φροντίσει» για την εξαιρετικά χαμηλή βαθμολογία της στο ΙMDb, με κριτήρια πάντως που μάλλον ελάχιστα έχουν να κάνουν με την αξία της.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή