Πρόσωπα της Παρασκευής

1' 3" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Οργανώσεις για τα ανθρώπινα δικαιώματα ζητούν από τον Τζάστιν Μπίμπερ (φωτ.) να ακυρώσει την προγραμματισμένη εμφάνισή του στη Σαουδική Αραβία «ως ένδειξη αλληλεγγύης στα συνεχιζόμενα δεινά του σαουδαραβικού λαού». Σε επιστολή την οποία κοινοποίησαν στους εκπροσώπους του τραγουδιστή τού ζητούν να μην πραγματοποιήσει τη συναυλία του στο πλαίσιο του Grand Prix της Formula 1 στη Σαουδική Αραβία, στις 5 Δεκεμβρίου, ώστε να μη συμβάλει στην προσπάθεια της κυβέρνησης να παρουσιάσει ένα πιο φιλελεύθερο πρόσωπο ενώ η πραγματικότητα είναι εντελώς διαφορετική.

(…) Μήνυση κατά του πρωταγωνιστή Αλεκ Μπάλντουιν και άλλων μελών του συνεργείου κατέθεσε ο επικεφαλής ηλεκτρολόγος στο σετ της ταινίας «Rust», όπου ο διάσημος ηθοποιός πυροβόλησε και σκότωσε κατά λάθος τη διευθύντρια φωτογραφίας Χαλίνα Χάτσινς και τραυμάτισε τον σκηνοθέτη. Ο τεχνικός Σερζ Σβετνόι, που ήταν και φίλος της Χάτσινς, τους κατηγορεί για αμέλεια και μάλιστα υποστηρίζει ότι παραλίγο η σφαίρα δεν πέτυχε και τον ίδιο.

(…) Την πρώτη του σκηνοθετική απόπειρα κάνει ο Γιάννης Στάνκογλου. Ο γνωστός ηθοποιός μεταφέρει επί σκηνής το έργο του Τρέισι Λετς «Killer Joe», μια ιστορία βίας με θέμα την παθογένεια μιας δυσλειτουργικής οικογένειας στα τέλη του 20ού αιώνα. Μαζί του έχει μια ομάδα εξαιρετικών ηθοποιών: τον Κώστα Νικούλι, τη Ναταλία Σουίφτ, τη Δήμητρα Λημνιού και τον Κωνσταντίνο Σειραδάκη. Η πρεμιέρα είναι προγραμματισμένη για τις 24/11 στο θέατρο «Εμπορικόν».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή