Πρόσωπα της Τετάρτης

1' 10" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Χαρούμενοι που επέστρεψαν στο σύμπαν των θρυλικών «Ghostbusters» φάνηκαν οι Μπιλ Μάρεϊ (φωτ.), Νταν Ακρόιντ και Ερνι Χάντσον, σε πρόσφατη κοινή εμφάνισή τους στο σόου του Τζίμι Φάλον. Οι τρεις βετεράνοι ηθοποιοί μίλησαν για την επερχόμενη ταινία «Ghostbusters: Afterlife», αλλά και για τις αναμνήσεις τους από τις πρώτες ταινίες του franchise τη δεκαετία του 1980. Αξιοσημείωτο είναι επίσης ότι ο Τζέισον Ρέιτμαν, γιος του τότε δημιουργού Ιβαν Ρέιτμαν, είναι εκείνος που έχει αναλάβει τη σκηνοθεσία στο νέο φιλμ.

(…) Μια ακουστική κιθάρα του Ερικ Κλάπτον την οποία είχε σε συναυλία το 1970 στο Λονδίνο, μια κιθάρα του Ελβις Πρίσλεϊ την οποία χάρισε στον Norman Taurog, σκηνοθέτη πολλών από τις ταινίες του βασιλιά της ροκ, φορέματα της Εϊμι Γουάινχαουζ και της Κέιτι Πέρι, αλλά κι ένα φόρεμα της Μαντόνα από την ταινία «Eβίτα», πρόκειται να δημοπρατηθούν τις επόμενες ημέρες στη Νέα Υόρκη σε δημοπρασία του οίκου Julien’s Auctions. Μόνο για την κιθάρα του Κλάπτον οι ειδικοί λένε ότι η αξία της μπορεί να φτάσει μέχρι και σε 500.000 δολάρια.

(…) Αν και πλέον ανήκει στην ιστορία της τέχνης, το διάσημο γλυπτό του Τζεφ Κουνς με τίτλο «Balloon Dog» δεν παύει να τον εμπνέει. Το γλυπτό, που στην πορτοκαλί έκδοσή του (1994-2000) δημοπρατήθηκε έναντι 58,4 εκατ. δολαρίων στον οίκο Christie’s το 2013, σημειώνοντας τότε ρεκόρ για το πιο ακριβό έργο εν ζωή καλλιτέχνη, πρόκειται να αποκτήσει μια εκδοχή-μινιατούρα από πορσελάνη, σε περιορισμένο αριθμό και μπλε χρώμα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή