Πρόσωπα της Τετάρτης

1' 8" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Απεβίωσε την Κυριακή στη Βαρσοβία, σε ηλικία 85 ετών, ο διεθνούς φήμης τενόρος Παύλος Ράπτης (φωτ.). Γεννημένος στο Τρίλοφο Καστοριάς, εκπατρίστηκε στη διάρκεια του Εμφυλίου στην Αλβανία και στη Ρουμανία και κατέληξε το 1950 στην Πολωνία, όπου σπούδασε και διακρίθηκε ως σολίστ. Συνεργάστηκε με λυρικά θέατρα της πρώην Γιουγκοσλαβίας, εμφανίστηκε σε Αμερική, Ευρώπη και Αυστραλία, ενώ υπήρξε συνεργάτης της Εθνικής Λυρικής Σκηνής από το 1973 έως το 2000 και μόνιμο στέλεχός της από το 1988.

(…) Περισσότερα από 30 εκατ. δολάρια καλείται να πληρώσει ο Κέβιν Σπέισι στο στούντιο παραγωγής της τηλεοπτικής σειράς «House of Cards», εξαιτίας της οικονομικής ζημίας που προκάλεσε όταν απολύθηκε υπό το βάρος κατηγοριών για σεξουαλική παρενόχληση την οποία είχε διαπράξει παλιότερα. Σύμφωνα με τη σχετική δικαστική απόφαση, ο Aμερικανός ηθοποιός επέδειξε επίσης ανάρμοστη συμπεριφορά και σε αρκετά μέλη του συνεργείου τού «House of Cards», παραβιάζοντας έτσι και τους όρους του συμβολαίου του περί επαγγελματικής διαγωγής.

(…) Επιστρέφουν στην Αθήνα, για μία συναυλία στο Παναθηναϊκό Στάδιο στις 24 Σεπτεμβρίου 2022, οι αγαπημένοι του ελληνικού κοινού Madrugada. Το νορβηγικό συγκρότημα του τραγουδιστή Σίβερτ Χόγιεμ, του μπασίστα Φρόντε Γιάκομπσεν και του ντράμερ Γιον Λάουβλαντ Πέτερσεν, επανενώθηκε το 2019 με αφορμή τη συμπλήρωση είκοσι ετών από το ντεμπούτο του, «Industrial Silence», και έκτοτε πραγματοποιεί περιοδεία έχοντας στις αποσκευές του και το πρόσφατο άλμπουμ «Chimes at Midnight». Η προπώληση για τη συναυλία στο Παναθηναϊκό Στάδιο ξεκινάει αύριο.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή