Πρόσωπα της Παρασκευής

1' 0" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ανακοινώθηκαν οι υποψηφιότητες για τα προσεχή Grammy 2022, με τους καλλιτέχνες της νέας μουσικής γενιάς να πρωταγωνιστούν και να διεκδικούν τα πολυπόθητα βραβεία. Ανάμεσά τους, φαβορί αποτελούν σίγουρα τόσο η Μπίλι Αϊλις (φωτ.) με τον δεύτερο προσωπικό δίσκο της «Happier Than Ever» και ο δημοφιλής ράπερ Lil Nas X όσο και η πρωτοεμφανιζόμενη Ολίβια Ροντρίγκο που έχει κλέψει τις καρδιές του κοινού.

(…) Οσο για την κατηγορία Record of the Year, εκεί πιθανότατα το προβάδισμα έχει ο πολυπράγμων Τζον Μπατίστ, του οποίου το «Freedom» έγινε παγκόσμια ραδιοφωνική επιτυχία μέσα στο 2021. Αξίζει πάντως να σημειωθεί πως στη συγκεκριμένη κατηγορία εμφανίζονται επίσης με νέες δουλειές θρύλοι του παρελθόντος, όπως οι ΑΒΒΑ και ο Τόνι Μπένετ, ο οποίος συνεργάστηκε με τη Lady Gaga.

(…) Τρομερά δραστήριος παρά τα 84 χρόνια του παραμένει ο Ρίντλεϊ Σκοτ. Ο Αμερικανός σκηνοθέτης, ο οποίος μέσα στο 2021 κυκλοφόρησε δύο μεγάλου βεληνεκούς ταινίες («The Last Duel», «House of Gucci»), επιβεβαίωσε πρόσφατα πως αυτό τον καιρό εργάζεται για ένα ζευγάρι τηλεοπτικών πρότζεκτ. Αυτά θα αποτελέσουν επί της ουσίας μεταφορές στη μεγάλη οθόνη δύο εκ των πιο σπουδαίων φιλμ του: του «Blade Runner», το οποίο θα προβληθεί ως σειρά 10 επεισοδίων, και του «Alien», που θα κινηθεί πιθανότατα σε παρόμοιο μονοπάτι.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή