Πρόσωπα της Παρασκευής

1' 1" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Δύο χρόνια μετά την τελευταία του εμφάνιση στο Gagarin, ο Παύλος Παυλίδης (φωτ.) επιστρέφει στην ιστορική μουσική σκηνή για ένα ηλεκτρισμένο διήμερο (21-22/1) με την καινούργια μπάντα του, τους Hotel Alaska. Ολοκαίνουργο θα είναι και το άλμπουμ «Το μαύρο κουτί», που κυκλοφορεί από σήμερα και φυσικά θα συνοδεύσει τον Παυλίδη στη συναυλία μαζί με τα υπόλοιπα αγαπημένα κομμάτια της πλούσιας δισκογραφίας του. Η προπώληση ξεκίνησε.

(…) Το γεγονός ότι η εφημερίδα Sun χρησιμοποίησε παράνομα μέσα προκειμένου να μάθει –και κατόπιν να δημοσιεύσει– σχετικά με την εγκυμοσύνη της, το 2005, κατήγγειλε στο δικαστήριο η Σιένα Μίλερ. Η Αμερικανίδα ηθοποιός είπε συγκεκριμένα πως η τότε δημοσιογράφος της Sun Ρεμπέκα Μπρουκς «έμαθε για την εγκυμοσύνη σε πολύ πρώιμο στάδιο, πριν καν το πω σε φίλους και συγγενείς», υποδεικνύοντας πως κάτι τέτοιο έγινε μέσω τηλεφωνικής παρακολούθησης.

(…) Μια μεγάλη συναυλία, που θα μεταδοθεί και διαδικτυακά, ετοιμάζεται με αφορμή τα 75α γενέθλια του σπουδαίου Ντέιβιντ Μπόουι. Ο Βρετανός μουσικός, ο οποίος έφυγε πριν από πέντε χρόνια από τη ζωή, θα τιμηθεί επί σκηνής τόσο από τα μέλη της μπάντας του όσο και από προσωπικότητες του παγκόσμιου καλλιτεχνικού στερεώματος, όπως οι ηθοποιοί Γκάρι Ολντμαν, Ρίκι Ζερβέ και Εβαν Ρέιτσελ Γουντ, συγκροτήματα σαν τους Duran Duran και τους Def Leppard και πολλούς άλλους.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή