Πρόσωπα της Τετάρτης

59" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η πρωτοφανής για τα πανδημικά δεδομένα –αλλά και γενικώς– εμπορική επιτυχία του «Spider-Man: No Way Home» της Ντίσνεϊ συνεχίζεται. Η υπερηρωική περιπέτεια με πρωταγωνιστές τους Τομ Χόλαντ (φωτ.) και Ζεντάγια έχει ξεπεράσει πια τα 600 εκατ. δολάρια εισπράξεων μόνο στις ΗΠΑ, ενώ το παγκόσμιο box office της ταινίας αγγίζει το 1,4 δισ. δολάρια. Πλέον ο Ανθρωπος-Αράχνη βάζει πλώρη για τη δεκάδα με τις πιο κερδοφόρες παραγωγές όλων των εποχών, ενώ και οι συντελεστές του βλέπουν το κασέ τους να ανεβαίνει κατακόρυφα.

(…) Στη μόδα των ΝFT (non-fungible tokens) φαίνεται ότι μπαίνει και ο Eminem, ακολουθώντας πολλούς άλλους καλλιτέχνες, οι οποίοι επενδύουν –ή απλώς καταναλώνουν– σε ψηφιακές εικόνες, βίντεο, μουσική κ.ο.κ. με μοναδική σφραγίδα γνησιότητας. Ο δημοφιλής ράπερ, μάλιστα, ξόδεψε πρόσφατα 450.000 για την αγορά ενός σκίτσου του Bored Ape, το οποίο σύμφωνα με τον ίδιο «τού μοιάζει», χρησιμοποιώντας την εικόνα στο προφίλ του λογαριασμού του στο Twitter.

(…) Πήρε φόρα με το καινούργιο «Matrix» και πλέον σχεδιάζει τις επόμενες κινήσεις του ο Κιάνου Ριβς, τον οποίο ήδη αρκετά δημοσιεύματα συνδέουν με μια νέα μίνι σειρά, δημιουργίας του Μάρτιν Σκορσέζε. Το «The Devil in the White City» πρόκειται να μεταφέρει στην οθόνη το ομώνυμο, σκοτεινό βιβλίο του Ερικ Λάρσον.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή